Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyepál
125 élménybeszámolót írt
125
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok
2008.02.10. 23:07
Ma jöttem haza Mont Blancról. a túra egyébként jól sikerült, jó volt a pálya, a szállás, minden amit a szervezpk nem ronthattak el. egyébként katasztrófális amit az iroda és szervezők művelnek, ha egyáltalán lehet besuélni szervezésről.
Kimentünk hétkor a 8as buszhoz a térre, megtaláltuk a három buszt mont blancba, de persze nem volt ott senki aki megmondta volna hogy melyik iroda busza ez. megtaláltuk a nevünket az utaslistán, be is pakoltunk a buszba. fél kilenckor még egy szervező se jelent meg, vagy ha ott is volt, egy szót nem szólt, nem írányított semmit, majd később csodálkoztak, hogy mindenki össze-vissza ül. Ekkor bejelentik, hogy sajnos az irodában eggyel több sort nyomtattak az utaslistára (magyarán nem tudják hány személyes buszt indítanak), így menjünk egy másik későbbi busszal, de a cuccunk marad a buszban, felszerelés, pénz, minden. végül kettébontotték a társaságot, így legalább volt valaki aki a cuccot ki tudta venni a buszból.
A másik buszban persze egy szervező sem utazott, így a sofőrök azt sem tudták melyik faluba kell menni, szerencse az egyik srácnál volt gps és így jutottunk el a szállásra.
Ja olyan hogy utasjegy, meg mindennapos buszos út nincs. néha ment busz chamonixba, de persze pénzért, amit nem írtak. Az érkezést követően a szerevzőket a 3. napig nem is lehetett látni.
Vissza felé, amikor 9re volt kitűzve az indulás, ők még csak akkor keltek fel. 11ig a busznál se jelentek meg. Azt hogy visszafelé cserélhessünk, képtelenek voltak elintézni, nem is akarták. sztem néhány srác ingyen akar síelni,kiviszik a többi ambert meg valahogy hazahozzák, de hogy egypébként sz*rnak az egészre.
75 ezer ft-ért én nem ezt várom el. ezek az én tapasztalataim, lehet hogy más másként élte meg. de aki nyugodtan szeretne utazni messziről kerülje el őket.
még szerencse hogy a társaság és hely miatt jól tudtuk érezni magunkat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.