Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Biztosítás nélkül ne menj!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
872 élménybeszámolót írt
872
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Biztosítás nélkül ne menj!
2009.09.23. 23:00
Mar korabban emlitettem, es mivel mar lezarult az ugy, most leirom, hogy mi tortenik ha nincs ervenyes E111-es kartya, az ember TB biztositott es nincs utasbiztositasa vagy valami miatt visszautasitjak az igenyt.
A tortenet:
1. Nemetorszagban felesegemnek fajt a torka, csunyan kohogott. Nem lehetett tovabb huzni. Bar az E111-es kartyaja par napja lejart. Bankkartyahoz tartozo utasbiztositas van. Irany az orvos. Kezelesi koltseg kb 80EU + 40EU gyogyszer. Magan betegkent regisztraltunk. (Persze az utasbiztositoval egyeztettunk, hogy megyunk orvoshoz.) Minden szamlabol ket peldanyt kaptunk szerintem, ha nem lemasoltuk.
2. Itthon elkuldtuk az eredeti szamlakat az utasbiztositonak+repjegy masolatokat. Elutasitottak a kifizetest, mert 30 napon tul volt a megbetegedes.
3. A szamlamasolatokat es az elutasito level masolatat elkuldtuk az OEP-nek. Hatha fizetnek valamit.
4. Egy ido utan jelentkeztek, rakerdeztek miert csak masolatot kuldtunk a szamlakbol. Elmondtuk, hogy az eredetieket NEM adta vissza az utasbiztosito. Tudomasul vettek.
5. Hosszu ideig nem tortent semmi. (~2 honap)
6. Rakerdeztunk mi van?
7. Kozoltek, hogy megkerdeztek a nemet partnert, hogy normal esetben mennyibe kerul egy ilyen torokfajas/kohoges kezelese. Abbol mennyit teritenek ott. Meg nem jott meg a nemetek valasza.
8. Par het (elso OEP-es level elkuldese utan par honap) megjelent a penz a felesegem szamlajan + talan jott valami level is. Sajna nem 120EU, hanem csak 40-50 EU. Ennyit mondott a nemet fel.

Ha ervenyes lett volna az E111-es kartya, akkor szerintem megusztuk volna 10EU (Nemeteknel ennyit kell fizetni 3 honapra, ha orvoshoz megy az ember.) + ~20EU gyogyszer onresszel.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.