Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Szépalma Hotel - különleges, vidéki hangulatú szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2010.03.03. 21:24
ehh, meredek egy hozzászólás:)

Nézd, az összes síterep (külföldön és itthon is) általában kozmetikázza a hójelentést. Honnan kezdődik a "latyak", mitől hó a hó és akkor mi az a firn?

"Ráadásul én még olyan havat nem láttam, amin ekkora sárfoltok tündökölnek."

ezek szerint nem sok pályán járhattál, vagy nem túl sokszor, bizony ha megázik a pálya és nem füves vagy sziklás az alap, akkor hamar sárfoltos / barnult lesz, országtól függetlenül, lévén a megolvadt/visszafagyott hó fehérből áttetszővé válik, így az alap színét is átveszi, ezesetben barna.

A leírásodból egyszerű személyes sértettséget illetve szőrszálhasogatást érzek ki.

Tavaly ezidőtájt március elején üzleti ügyben jártam Veszprémben, hazafelé beugrottam körülnézni Eplénybe, ömlött az eső, pár ember lézengett csak a bizony már foltos pályán.
A pálya aljában egy vidám fiatal házaspárral találkoztam, akik két gyermeküket húzták vonták a szó szerint szakadó esőben.
Beszélgettem velük, mondták, hogy megígérték a kölyköknek, hogy kijönnek, az eső nem lehetett akadály.

Na ettől jó a hely, ettől tökmindegy, hogy hó vagy latyak, meg hogy hány méter, vagy centi a hóvastagág.
Egyébként pedig ma már egy alapvető dolgokkal tisztában levő síző/boardos nem indul el sehová csak azért, mert hangzatos a reklámszöveg.
Előzmény: (Komi 86534)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.