Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc választás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síléc választás
2010.11.29. 21:41
Halihó sziasztok!

A gyári versenyzők fogalma, ugye világos? Ebből következően a gyári léc fogalmának is világosnak kellene lennie.

Annak is világosnak kellene lennie, hogy a gyárak az eladási marketinget általában, (tisztelet a kivételnek), a fentiekhez igazítják. A cél az ELADÁS. Mert ugye, ki ne szeretné magát Bode Miller helyébe képzelni? Ezért aztán (amúgy évtizedek óta) megy a marketing kavarás, félrevezetés.

Az igazság pedig drasztikusan máshol lakik. Világosan kell(ene) látni, hogy az amatőrök világa nem a gyári versenyzők világa. Mondhatná valaki, hogy látjuk. De ha végigolvasom a hozzászólásokat, nem ez jön le.

Azért az igazsághoz tartozik, hogy a free világa alapos erjedést indított.

Visszatérve az eredeti témához, az amatőr világ jelentős része most is a „gyári” lécekről álmodik. Jó lenne nem gyári/bolti kategóriákban gondolkodni, mert az amatőr síelők számára legyártott hihetetlenül jó minőségű, profi-top lécek ott sorakoznak a „boltok polcain”.

Az SMSZ demo csapata "bolti" lécekkel megy. És az Interski kongresszusokon a világ nagy sí nemzeteinek az elit szakemberei a szájukat tátják, amikor a magyar demó csapat bemutatót tart.

A versenyzők állandó edzésben és tanulásban vannak. A jó léc önmagában az amatőrnek sem segít. Meg kellene tanulni síelni.

Szívesen olvasnék (akár itt is), a „bolti” kategóriák minőségi jellemzőiről világos, szakszerű, érthető, a GYAKORLATBAN MEGTAPASZTALT JELLEMZŐKET.

Mutatóban van néhány leírás az OZSI onlapján. Érdemes olvasgatni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.