Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Biztosítás nélkül ne menj!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
novakistvan
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Biztosítás nélkül ne menj!
2010.12.16. 09:14
Tapasztalatból szólva:

http://www.uniqa.hu/uniqa_hu/cms/private/Travel/Utazas/Szuper-G/index.jsp

Mindig is online kötöttem meg a biztosítást az indulás előtti napon. Az Allianz premiumnál is sokkal jobb a UNIQUA Szuper-G Síbiztositas.

Használtam sokat és sajnos volt is egy balaesetem sízéskor de szerencsére ez a biztosítás minden kérdés nélkül fizetett mindent, kérésemre az igényelt napra kiküldtek értem és a kocsimért egy hivatásos sofőrt aki hazahozott minket a kocsinkkal együtt és orvosi vizitek esetére kínálták a helyi taxizások rendezését is!

Az ambuláns ellátáskor a helikopteresnek vagy mentősnek vagy épp a dokinak mind számít, hogy mit mondasz milyen fedezeted van, annak megfelelő ellátásban fogsz részesülni hidd el, legalábbis jobbat, többet, gyorsabban kapsz ha biztosak benne hogy limit nélkül számlázhatnak rád és kezelhetnek elátásuk szerint (pl kapsz egy ultrahangos képet is nem csak röntgent így látszik pl a szalag sérülés is nem csak a csont és megkapod a képet emailen a hazai kezelésekhez...), ezért nem érdemes EU-s TB kártyákkal vacakolni vagy gyenge biztosítóknál kötni! Képzeld csak el amikor mondjuk nyílt combcsonttoréssel fekszel a hóban és a hegyimentő a heli hívása helyett inkább szánra tesz majd levisz az útig ahol várhatod a mentőautót 20 percig és a kórházban csak a legszükségesebb dolgokat kapod semmi extrát mert nincs no limit biztosításod. A másik eset ahol kell a bizti, ha vkit véletlenül letarolsz a pályán na ekkor sok-sok akárt több tízezer euródba kerülhet a móka vagy az ügyvéd!


colos István
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.