Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Brunnalm - Hohe Veitsch
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
izmoslab
1 élménybeszámolót írt
1
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Brunnalm - Hohe Veitsch
2006.02.09. 15:34
Sziasztok!

Feb. 4-én jöttem haza Hohe Veitsch-böl(1 hétig voltunk, 340 km). 3 felvonó (csákányos) sok fajta pálya, tipusuk nagyon jó, még Mönichkirchenél is. Déli fekvésüek, egy hétig sütött a nap és ahoz képest használhatóak voltak végig a pályák. Hütte 2 volt de csak egy a pályán. Parkoló 3, nincsenek sokan, csak hétvégén. Kellemes, barátságos, kultúrált WC.
Szállás: Veitsch 10-7 km (Dorf és Gross). Mi a távolabbiban voltunk, plébánián. Olcsó és jó, nincs probléma, de háttér kell hozzá.
Mi 10-en voltunk, 4 felnott 6 gyerek. Én voltam a fonok, ebbQl adódtak kisebb-nagyobb megdöbbenéseim.
1.
1 lift, a legjobb, nem muködött, 4 napig csinaltak, mintha szlovákiában lettem volna (nem kértem árcsökkentést, pedig kellett volna)
2.
Az egyik liftes srac 5 perccel elobb zart, tudom kukacos vagyok, de mi akik evente csak parszor sielhetunk, rosszul erezzuk, hogy fizetünk, P meg siet haza.
3.
Ettol akadtam ki a leginkább. Az öreg pályafenntertó a ratrakával hangjelzés nélkül közlkedett és van egy olyan letörés ahol abszolult nem lehet észre venni, a hangját meg elnyomja fagyott hó hangja, majdnem kitéptem az ülésbol, mert az egyik kislanyom, aki epp akkor tanult, majdnem beleszallt!:( /ha megtörténik a vaterja engem sem kimélt volna/
Szóval mikor mi voltunk, egy kicsit a hozzáállásskkal volt baj, de amúgy nagyoon jó hely az árához képest!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.