Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Rita6
16 élménybeszámolót írt
16
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Snowboard
2004.10.25. 16:00
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást. Ez a link természetesen még él, és ezentúl minden hozzászólásra válaszolok.
Elsősorban Sigesa üzenetére reagálnák. Bár Ausztria az egyik kedvenc helyem, nagyon máshol nem is voltam még. Ausztriában is, csak kb. 6 helyen. Goldeck-ről nem tudok semmit.
A sípályán lévő szabályokról és viselkedésről pedig annyit mondanék, és nagyjából a Stani válaszaival értek egyet, hogy teljesen mindegy mi van a lábadon, úgyanúgy érvényes minden szabály rád is, idősre, fiatalra, gyerekre, vagy középkorúra. Azt valóban nagy hibának tartom, hogy nem a tudásnak megfelelő pályát választanak egyesek. Egyébként is, a fekete pálya csak annak élvezetes, aki már jól tud. A párom is inkább látogatja a fák közti "szlalonpályát", de legalább ott nem zavar senkit. Szóval azért megvédeném a snowboardos társaim. De még, szerencsére nem igazán akadt az utamba senki. Egyszer egy síelővel kereszteztük egymást. Mindegyikünk egy jó nagyot esett, de nagy baj nem történt. Mosolyogtunk egyet rajta. Még annyit tennék hozzá, hogy általában sielők akarnak elgázolni. Egyelőre még ők vannak többen is.
Más téma!
Nyaralásunk alkalmával Kaprunban jártunk. És nagyon pozítivan csalódtam. A környék nagyon rendezett, és szép. A gleccseren jó minőségű hó. A pályákon ugyancsak húzós felvonok mentek, abból mondjuk 3. De azért nagyon jó volt. Kaprunban volt a szállás. De voltunk a Grossglocknernél is, sétáltunk a gleccseren. Túrázgattunk. Rengeteg kis tavat találtunk. Végig sütött a nap. Csak egyik reggel volt köd, de 3000 méter magasan ragyogó napsütés volt. Egyébként ez szeptember 06--tól 11-ig volt. Utolsó nap a Mölltal gleccseren turáztunk. A gleccservasúton egy kicsit bezártságérzetünk volt. 8 percig mentünk a sötétségben. Télen biztos klassz. De most hó az nem nagyon volt, csak egy kis jég. Jövőre Francia hegyekbe tervezzük a nyaralást.
Továbbra is várom a hozzászólásokat.
Köszönettel: Rita
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.