Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Isola 2000
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tivi
38 élménybeszámolót írt
38
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Isola 2000
2015.02.09. 21:44
Na mi is megjártuk Isolát, tegnap érkeztünk.

A 20 órás buszút elég hosszú, de Monaco-Nizza környékén a kilátás kárpótol, így nem volt vészes. Az apartman átvitele simán ment, a New Chastillon-ban laktunk a Skilines iroda szervezésében. Hárman voltunk a négyszemélyes stúdióban, ami jól felszerelt, és az eddigi francia szállások közül ez volt a legtisztább, legújabb, amiben voltam. (az épület max. 2-3 éves lehet). Az ajtótól kb. 5 méterre volt a pálya, mondhatni pályaszállás  A közelben van 2 sherpa, volt minden ami kell és nem volt drága sem. Hüttébe egyszer voltunk (forraltbor 4 eur), étteremben is csak egyszer (pizza 15 eur) és kölcsönző, síbolt is van.

A 6 napból az első 3 napos volt, a második 3 pedig havazott, szerintem 70-80 cm hó simán esett. Az utolsó nap olyannyira esett, hogy 2 körül a felvonókat is lezárták, mert óriási szél is volt a hó mellé.

A pályák nem olyan hosszúak, de szerintem élvezetesek, elég sok a kék pálya. A település mellett van egy nagy rész a kezdőknek, itt remekül meg lehet tanulni sielni/boardozni. Nekem mondjuk kicsit sok volt az „egyenes” szakasz, sokszor kellett lecsatolni. A Mene és a Merlier felvonók mellett jó pályán kívüli szakaszokat mentünk az erdőben, ekkora hóban remek volt. Legtöbbet a Mercantour felvonót használtuk, innen elég sok pályán el lehet indulni jobbra-balra.

A nagy hó és a lavinaveszély miatt kétséges volt a hazaindulás, de végül délbe el tudtunk indulni haza.
Összességében egy jó síterep, kezdőknek is ajánlom.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.