Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2024.01.29. 08:44
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Friss hó a Nagy-Villám-hegyen!

Ma hajnalban végre elegendő hideg volt a hóágyúk beindításához. Egyelőre csak alul tudtuk pótolni a hiányzó havat, friss réteget kapott a bébi pályánk, és az 1/A alja. Ma éjjel folytatjuk a hógyártást, és már fönt is hideg lesz, így már tudunk ratrakolni, és pótolni a havat a fő pályánk minél nagyobb felületén. Jelenleg kemény a pályák felülete, az Alpokban külön eljárással készítik így elő a havat, nekünk a természet elintézte ezt. Ha a léced karban van tartva, és a sítudásod is, akkor élvezni fogod ezt a felületet is. Szivák Úr, az örök elégedett, ismét kurjantva fogja besíelni a fő pályánkat nyitáskor, és 50 menetet is elér 2 óra alatt, ami 11 km síelést jelent. Mivel hétköznap van, és nincsenek sorok a felvonónál, bárki követheti Őt. A fórum rovatunkban nézhetitek a pálya állapotokat is bemutató, hangulatos videóit. Este pedig felgyújtjuk hangulatos, sárga fényű lámpáinkat, szól a zene, ismét buli hangulat lesz, érdemes még munka után is kilátogatni hozzánk, csütörtökig kedvezményes árakon és 3+1 akcióval várjuk a hozzánk érkezőket.

Ma is, 9-21 óráig vagyunk nyitva az 1/A, 2/A, és bébi pályákkal. Működik a kölcsönző, büfé, lehet jelentkezni a síiskolába (+36301801771). Fontos, hogy a jegyet csak készpénzért lehet megváltani, a többi szolgáltatás kártyás is (büfé átmenetileg készpénzes).

Ha nincsen tél, mi varázsolunk, ismét fehérbe öltözött mini gleccserünk közvetlen környezete is. Szép, napsütéses idő lesz csütörtökig, éjjel ágyúzással, érdemes hozzánk tervezni a héten. A vastag hóréteg pedig kitart a hét végén is, aggodalomra továbbra sincsen ok, folyamatosan nyitva leszünk reggel 9-től este 9-ig, minden nap!

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
IMG20240129080311.jpg
IMG20240129080323.jpg
IMG20240129080208.jpg
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.