Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Melyik lécet válasszam?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
317 élménybeszámolót írt
317
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Melyik lécet válasszam?
2023.12.14. 02:04
Szaz szonak is egy a vege minel elobb leszokni a "pizza alaku " sielesrol...enyhe egesz enyhe lejton megtanulni a lecen valo allast mozgast felepiteni az alapveto egyensuyt!!..Aztan lassu csuszasnal aztan kicsit gyorsabbnal ralepni a kulsore lecre,kicsit bedolni...s befezni a kanyart felfel forditani a lecet a hegyre amig meg nem all..!!Aztan ha megy akkor jobbra balra szep nyugodtan ....s onnet johet a bothasznalat eloe doles ...stb...

Ez a hoekezesi baromsag!!Ez sok mindenre nem tanit meg kiveve hogy jo hatrafele terhelj ...lathato is a kepeken!!...Olyan baromsag mint a szonyegen valo sieles az is egyensulyt ad arra jo ha sokaig csinalod kondit is ..MEG MEGTANIT A LEHET LEGROSZABB testtartasra es mozdulstsorra!!

A lenyeg a sitanulasnal ..hogy fejlodj a jo iranyab minel jobban/...ne pedig tanuld meg ezt aztan felejtsd el,,,,atnuld meg azt..aztan felejtsd el...ezek osregi modszerek...reg elavultak!!!!

S jobb egy kozepes leccel tanulni nem tul hosszu kicsit konnyebbel..amibol minel elobb at lehet nuergelni egy igazi lecre!!!


Ha csak nem porho ,melyho vagy mogul sizo akarsz lenni ott mas leck vannak a technika is kicsit mas...sok alap az viszont hasonlo!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.