Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Wenigzell (Joglland)
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Landhotel Mönichwalderhof - 70 ágyas szálloda Mönichwaldban
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
batorg
10 élménybeszámolót írt
10
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Wenigzell (Joglland)
2010.02.18. 15:00
Sziasztok!
Én itt tanultam síelni tavaly februárjában. Az idő akkor nem volt túl kedvező, kicsit olvadt a hó, néha az eső is esett, de idén, az más. Egy kicsit későn kezdődött a szezon, de eddig nem lehet panasz rá, a pályán kívül ugyan nincs túl sok hó, de a pályán több, mint elég.
Tényleg tanuló pálya, emlékszem hogy az első napokon, milyen szorongással mentem le a meredekebb részeken, hetekkel később visszakeveredve, már csak csodálkoztam magamon, hogy félhettem én ettől valaha is. Ami a pályát illeti, nem túl meredek, ennek ellenére be lehet rajta gyorsulni, de mivel széles és jól karbantartott biztonságos is. Bizonyos napokon este is lehet, villanyfényeset síelni, hát ha valaki jól akarja magát érezni, nincs ennél csodásabb dolog, ill. nem sok.
Ezúton is köszönöm Dió barátomnak a kiváló és türelmes oktatást, bátran kijelenthetem, hogy nélküle nem lennék a síelés megszállottja.
Ja igen, most vasárnap lesz itt egy verseny, aki teheti vegyen részt rajta, azon túl, hogy jó buli szokott lenni, én is ott leszek :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.