Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hochzillertal - Hochfügen
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Varghasz
253 élménybeszámolót írt
253
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hochzillertal - Hochfügen
2022.03.15. 21:45
Szürke, borult időben nem lopta a szívembe magát a hely. Nem volt rossz, de most nem érzem, hogy ide mindenképp vissza kell jönnöm.
Olyan ipari mega jellegű terep.
Hochzillertal igazából csak Kaltenbachból közelíthető közvetlenül, kettő párhuzamosan futó kabinossal. Ennek is köszönhető, hogy a központi helyek a nagy forgalom miatt hamar leromlottak, annak ellenére, hogy fent nem is nagyon olvadt. Hochzillertalról Flachau jutott eszembe. Egy hegyoldal, amit teleszórtak nagy kapacitású liftekkel. Így sorban állni nem kell, de a pályák már zsúfoltabbak.
A völgybe egy pálya vezet, délutánra tragédia volt már, de ebben nagy szerepe volt a 14 fokos tavaszi melegnek is. Téli viszonyok között más lehet, így azért combos volt egyben 1700 méter szintkülönbséget csúszni.
A legjobb pályák és a legkevesebb ember a Kristallexpress környékén volt, gondolom azért, mert idáig már kevesen jönnek el.
Hochfügen teljesen más. Hosszú pályák, kevésbé kezdőbarát, sokkal kevesebb ember. Fent kíváló hóviszonyok, jó állapotú pályák. Délután is teljesen jól síelhető volt, látszott, hogy kevésbé használták el. Ide szívesen visszajönnék.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.