Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síterepek értékelése és beszámolók kiemelése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síterepek értékelése és beszámolók kiemelése
2009.09.03. 19:09
Fenetudja, vegyük pl. a néhai pázmándfalui pályát Győr mellet, leginkább ott tanultam síelni, lassú felvonó, sok győri síelő, lilahagymás zsíroskenyér, éjszakai világítás az ugyancsak rövidke pályán, de ha jó volt a hó, akkor számomra verhetetlen volt, fájó szívvel adtam neki kettest, lévén, hogy nem is üzemel már, de amikor ott síeltem, akkor számomra csillagos ötös volt:)

Szerintem nem érdemes az említett "fix" jellemzők alapján "számosítani", majd a számokat súlyozva osztályozni a síterepet, - hiszen ez esetben a síterep gyakorlatilag ugyanazt az osztályzatot kellene, hogy kapja mindenkitől. Egyszerűbb ha az dönt, hogy ki mennyire érezte ott jól magát, szubjektív véleményként, amelyet számtalan dolog befolyásol, az, hogy ki hová megy/nem megy, úgysem ez alapján dől el, ez max. befolyásoló tényező, hanem megnézi az ember a pályát, mennyi felvonó, milyen magas, mennyi és milyen pálya, mennyibe kerül, aztán dönt.

Amit a Planai részről mondasz éppen találó a 4 hegyet egyben nem tudtam volna pontozni, mivel amikor ott vagyok, a Planait és a Kaiblinget ha tehetem elkerülöm a zsúfoltság és a számomra kevésbé tetsző pályák miatt és inkább a Hochwurzenen és a Reiteralmon síelek, értelemszerűen ezeket jóval feljebb is pontoztam.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.