Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
JaniJuli
141 élménybeszámolót írt
141
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2023.02.09. 05:24
Az utolsó kisérleted sikertelen, mert nem helyes amit állítasz.
Ha ráállsz egy mérlegre, ami pontosan mutatja a súlyodat, vagy esetleg logikusan gondolkodnál, akkor rájönnél, hogy a térdnyújtás hatására növekedni fog a súlyod, nem pedig csökkenni. Ez pont ugyanígy van ha sílécek vannak alattad akkor is.
Ha már eleve rossz megondolásból indulsz ki, akkor ne is próbálkozz engem rávenni arra, hogy megváltoztassam a véleményemet.
A vita alapja a magas és a mély tehermentesítés különbsége.
Úgy tünik számomra, hogy a kettö közötti különbséget te akarattal nem akarod elfogadni, esetleg csak azért, hogy igazad lehessen. Ha csak ez számít neked, akkor viszont semmi értelme egymás idejét pazarolni.
De azért mégegyszer elmondom, hogy a magas tehermetesítés terheléssel kezdödik, mikor a tested emelkedik, te pedig kinyújtod a térdeidet. A magas helyzetböl viszont süllyedni kezdesz, térdhajlítással és itt törrténik meg a tehermentesítés.
Ilyenkor lehetséges elforgatni a léceket, vagy élezni, vagy esetleg mindkettöt megcsinálni egyszerre. Viszont amit nem lehet olyan könnyen megcsinálni magas tehermentesítéssel, az a korai bokából elvégzett élezés, mert ekkor még túl nagyok a lécnyomások ehhez.
Egy optimális karcolásos kanyarívhez sokkal jobb, ha a tehermentesítés mély.
A mély tehermentesítést már többször leírtam számodra, most tehát nem ismételm meg mégegyszer.
Amiket írsz tele van meggondolatlan állításokkal.
Carvingban nincs mindig rebound, erre ne is számíts. Ha van, akkor használhatod, ha nincs akkor mást kell helyette csinálni stb.
De igen, beleguggolsz, azaz hát hajlítod a térdeidet az egész kikormanyzás folyamán, ez a kanyarív csúcspontjánnál kezdödik és akkor végzödik, amikor már éleire állítottad a léceket.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.