Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelésünk kivesézése

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
JaniJuli
141 élménybeszámolót írt
141
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelésünk kivesézése
2023.12.20. 05:26
Aha, talán esetleg kezded felfogni, hogy a különböző szavaknak különböző az értelmük.
Te úgy látszik azt képzeled hogy az előre - hátra dülöngélés ugyanaz a mozdulat, mint a test mozgása a lécek fölött. Pedig szerintem ez nem ugyanaz. Én azt hiszem elég világosan leírtam, hogy milyen testi mozdulatoknak kell ezt a mozgást létrehoznia. Az én elképzelésem szerint pont ez a mozgás a legfontosabb ahhoz, hogy optimális carving kanyarokat biztonságosan meg tudjál csinálni.
Egy videón mindenki könnyen észreveheti a test mozgását oldalra a lécektől, amihez az élszögek változásai is tartoznak, de az előre - hátra mozgást sokkal nehezebb meglátni.

Gondolkozz el a saját megállapításodon, hogy "Mivel a lábad a kötésben van, csak úgy lehet előre-hátra mozogni, ha előre és hátra dőlsz." Föleg a "csak úgy" kifejezés teljesen helytelen ebben a mondatban szerintem.

Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de ha én nekiesek elolvasni egy könyvet a síelésröl, akkor pozitivan állok hozzá, mindent megpróbálok annak érdekeben, hogy megértsem, mire gondol az író, azt szeretném elérni, hogy tanulhassak valami használhatót, jót, valami újat amire eddig még nem gondoltam, vagy legalább megpróbálom beleilleszteni az olvasottakat abba az elképzelésbe, ami nekem már megvan azelőtt.
Előzmény: (magnum56 219800)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.