Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snowboard kabát

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
badzoli
445 élménybeszámolót írt
445
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Snowboard kabát
2014.11.15. 00:20
Nem rossz választás egy ilyen kabát, nekem is van hasonló, de inkább csak a melegebb időben hordom, hidegre van "rendes" kabátom.
A rétegek: az okés, hogy aláöltöző, az ezüstszál is, bár ez nem alapfeltétel. Viszont semmi "hétköznapi" pulcsit nem szabad felvenni. Egy ilyen kabát csak akkor képes lélegezni, ha minden réteg tudja az izzadtság elvezetését. Vagyis mindnek műszálasnak kell lennie. Hidegben aláöltöző/first layer, köztesréteg/base layer és egy vastagabb polárpulóver a megfelelő rétegezés, ebből a köztes és a pulóver variálása segíthet igazodni a különböző időjárásokhoz.
A pulóver lehet sima, egyszerű polár, vagy picit fejlettebb, akár szélálló, vagy softshell jellegű is.
Igazából vagy kabátból veszel vékonyat és vastagot, vagy veszel egy ilyen kabátot és a köztes rétegekre (base és pulcsik) költesz. Szerintem mindkettő használható megoldás.
Persze a méretezésnél figyelni kell, hogy legyen hely aláöltözni, vagyis inkább bővebb legyen, egy aláöltözve szűk kabátban nehezebb mozogni, pláne snowboardozni. És snowboardon amúgysem trendi a szűk, passzentos ruha, mint a sízőknél, néha a gatya és a kabát is jobb, ha 1-2 számmal nagyobb. ;)
Előzmény: (PrtyGbr 174222)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.