Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

CSALÓ !!! osztraksiutak.com Gáspár Ilona Mária

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: CSALÓ !!! osztraksiutak.com Gáspár Ilona Mária
2013.02.08. 10:25
Azért látni kell, hogy a netes vásárlásnak vannak kockázatai. Pl. ezen a http://osztraksiutak.com/ oldalon nincs is cím megadva (fizikai, tényleges irodát jelölő). Van egy email, MOBIL szám + a weblap címe.

Ez a Mária kicsit "lúzer" csaló, ha tényleg a saját nevén futtatta a boltot. Mindezt csinálhatta volna úgy is, hogy hamis személyivel nyit egy bankszámlát valahol, és oda utaltatja a pénzt, majd szépen leszedegeti bankkártyával. A mobil is mehetett volna erre a hamis személyire (Bár az úgy egyértelműen bűncselekmény.) Így meg lehet lehet mondani, hogy pl. csődbe ment közben és legjobb akarata ellenére sem tudja biztosítani a megvásárolt szolgáltatást/visszaadni a pénzt (lásd. Sopron Saphir Aqua hotel volt üzemeltetője által kupon akármin árusított olcsó wellness csomagok). Ha ez bejön neki, akkor jöhet a polgári peres út ...

Internetes vásárlásnál érdemes különösen körültekintőnek lenni, csak jó referenciákkal rendelkező helyről vásárolni, tárgy esetén ha lehet pl. személyes vagy postai utánvétellel. Ilyen utazásnál meg legyen "fizikailag" valós iroda/személy is a bolt mögött (vagy irtó sok jó referencia).

Nejem vett egy hordozható vinyót karácsonyra neten. Én keresgéltem. Meglepve láttam, hogy van olyan francia netes áruház magyar oldallal, aminek NINCS magyar irodája, EMELTDÍJAS telefonon tudsz reklamálni vagy mailben ... (Jó áraik voltak, de inkább a kicsit drágább biztos megoldást választottuk.)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.