Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wohlfühlpension Kreischberg/Egger-Feiel - Nyári ajánlat MurtalGäste kártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2023.01.28. 23:50
Gyorsan eltelt ez a hét, már itthon is vagyunk. Tegnap is még kaptunk egy kis napsütést és jó pályákat, különösen a Rozenkrantz-on.
Ott viszont felfigyeltem rá, hogy a csákányos lift nyomvonalában, ahol az ominózus deszkás videó készült, több deszkást és síelőt is láttam, akik szándékosan részben a nyomvonalon kívül (freeride), de időnként a nyomvonalon belül jöttek le, szembe menve a csákányon ülőkkel. Jó lenne, ha több (magyar) sporttárs már nem kísértené a szerencséjét és nem rontaná a hírünket! Tud valaki valamit arról, hogyan végződött a deszkás ütközések története? Érdemes lenne a sztorit több szemszögből megvizsgálni és a tanulságokat széles körben teríteni.
Este szomorúan láttuk a tűzoltó autókat a St Lorenzen vasútállomás előtt, ahol egy szállodai parkolóban gyulladt ki egy szürke autó. Remélem, személyi sérülés nem történt. Tud bárki valami közelebbit?
Ma reggel óriási tömeg volt a parkolóban. Egész Stájerországból jöttek tűzoltók és autóik. Az egyik parkoló rész csak velük volt tele. Életemben nem láttam még egyszerre ennyi tűzoltókocsit!
Fent a pályán jól eloszlott a tömeg. Ma felhős volt az ég és volt némi hószállingózás is. De ma is kiváló pályákon lehetett síelni. Találkoztunk olyanokkal, akik egyetlen napra jöttek ki Bp.ről 4h30-as indulással. Én ezért 1 napra inkább egy hazai pályát vagy Semmeringet javasolnám.
Hosszabb időre viszont mostanában érdemes kimenni. A ránk következő héten is ígérnek pár centi friss havat!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.