Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Zillertal Arena (Krimml - Gerlos - Zell am Ziller)
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Ludwighaus - alpesi ház 12 szobával a Wildkogel Arena síterepnél
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
havashegycsúcs
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Zillertal Arena (Krimml - Gerlos - Zell am Ziller)
2011.02.13. 10:07
Sziasztok! Mi tegnap délután 3kor értünk haza Zillertalból!

Sajnos az egész napos napsütés és a +5 fokos átlaghőmérséklet miatt rengetek hó elolvadt! Mi főként Zell am Zilleri részen síelgettünk de kipróbáltunk más helyet is! Elmentünk Mayerhofenbe ami nekünk nagyon nem tetszett mert nagy tömeg, erősen vizes, buckás néhol teljesen elvékonyodott sáros déli oldali pályák! Északi oldal szinte mindenhol jeges volt!
Sajnos csak 2 napot síeltünk a Gerlosi részen ami nagyon jó volt mert nagyon könnyű piros pályák, gyönyörű táj és még ha déli oldalon is van Mayerhofennel ellentétben teljesen jó állapotban volt! Mivel itt is nagyon olvad a hó nem sokat akarták kipróbálni az Isskogelbanh-hoz vezető pályát mert az első szakasza tényleg rosszabb volt (de ez egy kb 300 méteres szakasz volt) de megérte lemenni mert könnyű piros pálya a hütte teljesen üres volt és a pálya is nagyon széles volt!Érdemes kipróbálni a Rodelspasst is mert nagyon jó árban is van és nagyon élvezetes vele menni!
Zell am Ziller.. Hát az is a hét során kezdett romlani de találtunk egy nagyon jó pályát ami teljesen jó állapotban volt (mondjuk néhány jeges, buckás rész volt) Ott van egy hütte amiben a kiszolgálás remek, kedvesek és van 5 magyar dolgozó is! Ott az ár is remek és az adagok is!

Hát ennyi összefoglalva! Én csak ajánlani tudom ezt a helyet!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.