Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Különbség a síoktatók között

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
patkaizsolt
43 élménybeszámolót írt
43
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Különbség a síoktatók között
2023.01.21. 21:15
Sziasztok!

Én indítottam a témát, örülök, ha mást is érdekel a dolog.

Azóta sok helyen jártam, és sok oktatóval találkoztam. Szerencsére a kezdeti csalódás után megtaláltam azt az utat, ami oda vezet, hogy nagyon sok mindent megtanuljak a síelésről. Jelenleg sífelszerelések között dolgozhatok, és sok síelést kedvelővel is beszélek.

Két dolgot láttam az elmúlt években.
Vannak jó oktatók Magyarországon. Nagyon komolyan hozzáértők is. A síoktató jó tulajdonsága nem csak abból áll, hogy jól síel, de a tudást jól is adja át. Nyilván hobbi síelésről beszélek.

A másik, hogy sok ember van, aki azt gondolja magáról, hogy jól síel, neki már nem kell semmi. Kevesen szánnak időt pénzt, hogy "a valahogy lecsúszok a lejtőn" tudástól eljusson a "síelni tudokig". Ki kell menni látatlanban bármelyik pályára, és kicsit figyelni az embereket hogyan jönnek le a pályán.

Amikor a munkám során kérik ajánljak sífelszerelést, az első kérdésem, mi a sítudás. Amikor jön a válasz, hogy tud, akkor belemegyek, hol tart. Hóeke, támasztott lendület, párhuzamos lendület...stb stb. Ilyenkor néznek, miről beszélek. Ekkor már sejtem, melyik "csomagot" ajánljam. ;)

Annyira aktuális ez, hogy akár mai történeteket is tudnék idézni.

Sajnos az összképhez az is hozzátartozik, hogy mint minden szakmába, ide is néhány kókler beszivárog. Én megoldottam, mivel addig mentem, amíg megfelelőt találtam. Ezt javaslom mindenkinek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.