Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóekekanyarok. Melyik a legjobb?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
patkaizsolt
43 élménybeszámolót írt
43
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hóekekanyarok. Melyik a legjobb?
2021.05.11. 16:00
Nem azt mondom, hogy nem lehet kikerülni őket, csak azt, hogy veszélyes, mivel az ő manővereik gyakran kiszámíthatatlanok. Persze, lehet mindenki toleráns, hiszen mindenki volt kezdő, de azt ne várják el, hogy a nagy közösség már-már az élvezeti síelés kárára folyton a pálya közepén szerte széjjel fekvő-guruló embereket kerülgesse. Sokszor láttam ebben a szezonban is a tanulók garmadát, néha bosszankodva, néha megmosolyogva, és hála istennek tőlük független is volt jó néhány rendes csúszás.

Én egyébként - mielőtt félre értené - abszolút pártolom, hogy mindenki tanuljon meg síelni, akit csak érdekel, igazi szenvedéllyé is vállhat, akárcsak nálam. Csak annyit szeretnék tőlük kérni, szánjanak időt, és fáradtságot (esetleg anyagiakat) a technika helyes elsajátítására, és ne az első hóekés oktatási óra után akarjon felmenni bármelyik pályára.

Azzal pedig egyébként nem értek egyet, hogy kezdő saját maga akarjon megtanulni, kvázi élesben, külső segítség nélkül. A hibákat csak szakemberrel lehet kijavítani, aki folyamatosan figyeli a mozdulatokat. Elfogadom, hogy anyagilag kell rá, sokszor nem keveset áldozni, de annak megspórolása nem biztos, hogy megéri.
Előzmény: (JaniJuli 212391)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.