Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Sella Ronda - Arabba - Marmolada
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Residence Civetta - modern apartmanok Alleghe-Civetta lábánál
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
kulacs
110 élménybeszámolót írt
110
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sella Ronda - Arabba - Marmolada
2007.01.08. 21:51
Látom az autós indulást elméletben kilőtted. Na a Piz la Ila-ról le lehet valóban sízni Corvarába. Nagyon sok a sík terep, botozni kell bőven. A visszafeléút kicsit komplikált errefelé. Az 5-ös pálya az nagyon rendben van Corvara felé, de nem teljesen a kabinos lifthez vezet, ott is kell botozni. Bár ez a botozás, meg gyaloglás a Sella Rondán is folyamatosan úgyis előjön. Amit néztél, a 29-es lift, az visszafelé jön, ott arra nem kell felszállni. Ha az óramutató járásával ellentétesen mégy körbe, akkor végülis mehetsz ezen a vonalon. Az átjutás a szállásotokról Corvarába szerintem 1 óra, a visszaút inkább 1,5 óra. A visszaúthoz kell komolyan nézegetni a térképet. Ha Arabba felől érkezel Corvarába akkor azthiszem nem lesz nagyon sok botozás-gyaloglás. Az 1-es majd 2-es lifttel menj. A fantasztikus Brancia Hüttétől pedig le a 14-es pályán a völgybe. Az nagyon frankó pálya. Onnan egy kékpálya egyenesen lemegy a La Villai parkolóhoz, ha nyitva van menjetek arra, ha nincs fel a Piz la Ila-ra a 6-os felvonóval. A térképeden csak kék pöttyökkel van jelölve és 24-es a száma ennek a kékpályának.
A Val Gardenai rész a legzsúfoltabb, de kétségtelen, hogy a pályák fantasztikusak.Ha megcsinálod azt a túrát a Seceda-hoz meglátod. Javaslom még a Colfosco-i 45, 50-es pályákat, reggel meseszép. És ott van egy kényelmes kabinos felvonó.
Ha szeretsz kékpályákon sielni, akkor ki ne hagyd a Pralongia-tól levezető 9-10-9-11 es pályát az valami 13km hosszú összességében. Ember sehol csak a szép széles pálya, na ott lehet húzni az íveket...
Á, 6 nap itt semmire sem elég.

Kulacs
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.