Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Heiligenblut
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Landhotel Post **** - 50 szobás szálloda magyar személyzettel Heiligenblut központjában a felvonóval szemben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsoci
552 élménybeszámolót írt
552
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Heiligenblut
2011.03.13. 20:32
Március első hetében voltunk itt öt napot.A Yoodler által-igaz két évvel ezelőtt-leírtak az én véleményem szerint is igazak.Az első amit kiemelnék:BÁTORTALAN KEZDŐK MESSZE KERÜLJÉK EZT A TEREPET. Egyszerűen nincs normális egyenletes lejtésű kezdő tanulópálya.(Talán a 8-as lehetne, de amelett meg egy csákányos felvonó van, ami nem a pálya mellett megy.Így az a kezdő aki abból kiesik lehet hogy az életét is megutálja nemhogy a síelést.)Nekem személy szerint a Hochfleiss-i oldal tetszett igazán,ezek a pályák voltak a legjobb állapotban is egész nap.Ha még a csúcsra vivő dolgozós csákányost is lecserélnék,akkor egyértelműen ez volna a terep legjobb része.Mondjuk az oda vissza vonatozás, meg az időnként kialakuló kisebb tumultus nem tetszett anyira.
A pályán kívüli lehetőségek tárháza elég bőséges lehet ezen a terepen,bár ehhez a műfajhoz én csak szeretnék érteni.(Azért kicsit próbálgattam.)
Időjárás tekintetében megkaptuk a teljes repertoárt, amit egy magashegyi terep kínálni tud. Első nap köd,felhő,havazás egyben,2.nap ragyogó napsütés azután két nap amikor napsütésből indulsz felhőben folytatod és a felhő alatt fejezed be, majd az utolsó nap megint ragyogó napsütés.
Nálam ez a síterep az "itt is voltunk egyszer" kategóriába sorolódott be.Ez természetesen nem jelenti azt,hogy mondjuk egy off-piste kurzusra nem jönnék vissza egy jó csapattal,de ezért a pénzért szerintem jobb terepeket is lehet taláni esetleg még közelebb is.
Előzmény: (yoodler 62507)
DSC00075.JPG
DSC00079.JPG
DSC00081.JPG
DSC00094.JPG
telefon-2010-048.jpg
telefon-2010-071.jpg
telefon-2010-092.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.