Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Donovaly
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Residence Hotel & Club Donovaly**** - igényes pályaszállás Donovalyban
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TTünde4
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Donovaly
2004.02.29. 11:25
Kedves Síelők!

Ha Donovalyra indulsz-és még nem késő- akkor ajánlom figyelmedbe a mi történetünket:
Épp most jöttünk haza Donovalyról, felemás tapasztalatokkal. Megalapozta a hangulatot, hogy vasárnap feltörték a szállásunkat, és minden mozdíthatót – pénzt, magnót, levett gyűrűket, jobb ruhákat – elvittek. Ez –mint a rendőrségi kihallgatáson kiderült- rendszeresen előrdul. A betörők tudják, hogy szombaton van turnusváltás, és vasárnap végiglátogatják a házakat. Erre senki – ismétlem, SENKI, még az egyéb topikokban feltűnő Vajda Botond sem, és a háztulajdonos sem – hívja fel a figyelmedet. Tehát ne hagyjátok őrizetlenül a házat egy órára sem. A házon egyébként egy darab zár volt,az ajtó vastagsága pedig kb. 0.5 cm volt. Nem volt nehéz munka. Amikor betörés után felhívtuk a Botondot, akkor ő kihívta a rendőrséget. Meg is érkezett egy szlovák rendőr, aki semmilyen más nyelven nem beszélt. Ekkor szóltunk a Botondnak ismét, hogy legalább tolmácsolni segítsen, mert így a legnagyobb jóindulattal sem haladt előbbre a dolog. Kijelentette, hogy elege van abból, hogy mindig őt hívják, ha feltörnek egy házat, és különben is születésnapja van. Szóval csekély 3 órás várakozás után kijöttek a nyomozók és egy magyar tolmács, aki már sokat tudott segíteni. Mondta, hogy ezek a betörések rendszeresek, és tud ugyanilyen jó helyeket, amik kevésbé veszélyesek. Ha érdekelnek ilyen infók, írj, és privátban elküldöm a számát.

A kellemetlenségek már megérkezéskor kezdődtek azzal,hogy bár a szállást 2kor el lehet foglalni, a háziak nálunk fél négyig betelepedtek a nappaliba-konyhába. Kényelmesen megebédeltek, sőt a családjukat is vendégül látták közben. Így mi kénytelenek voltunk minden holminkat az egyik szobába bezsúfolni, mi pedig éhen (de szomjan azért nemJ) ültünk az egyik tetőtéri szobában, míg méltóztattak elmenni. Persze pakolás közben folyton cseszegettek, hogy ha belépünk a házba, akkor vegyük le a cipőt, mert behordjuk a havat. Egy szót tudtak magyarul:papucs!
A házat csak min. 8 főre adják ki( 8-12 főre), de a melegvizes bojler mindösszesen 120 literes. Ennyi vízben síelés után nem tudtunk 8-an lefürdeni. Ezt a háziak is beismerték, hogy ennyi embernek kevés a bojler. De hát….Ettől még nem volt melegvíz.
Az elutazásnál 10-ig kell elhagyni a szállást. A háziak persze 9re értek oda, és rögtön elkezdtek takarítani. Míg mi reggeliztünk… Persze, már összecuccoltunk, de akkor is. Még minden holmi bent volt a házban, és ők meg ott pakoltak!!!
A pályák egyébként korrektek, de tájékozódjatok,hogy a szállás melyik pályától milyen messze van.
Ennyi. Lehet, hogy csak mi voltunk ilyen pechesek, de a fokozott elővigyázatosság nem árt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.