Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Donovaly
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Gothal Resort: üdülőfalu az Alacsony-Tátrában hangulatos házakkal, étteremmel és wellness részleggel
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TTünde4
2 élménybeszámolót írt
2
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Donovaly
2004.03.03. 07:55
Akkor én is válaszolok:
1. Csak két telefon volt látható helyen, a többiért túrni kellett, amit meg is tettek, erről árulkodnak a rendőrségi fotók.Ha kijöttél volna, akkor láttad volna.
2, A biztosítás sima utazási biztosítás volt, ami a testi épségünkre és a ruháinkra szólt. Sem a pénz, sem a műszaki cikkek, sem az ékszerek nem voltak biztosítva. A ruhák pedig a kár kb.egytizedét teszik ki. És kikérem magamnak a gyanúsítást. Én eddig csak az igazat írtam - rólad is - te is megpróbálkozhatnál ezzel.
3. Ha ennyit kell tolmácsolnod lopás ügyben, akkor legalább figyelmeztethettél volna minket erre a veszélyre, mikor megérkeztünk. Úgysem mentünk volna haza, csak elővigyázatosabbak lettünk volna - pl. mindig lett volna valaki a házban.
4. Az ágyakat visszarendeztük. Azért lettek elmozdítva, mivel a házaspárok nem akartak egy hétig a szoba két végében lévő külön ágyban aludni. Egy reggeli után nem volt elmosogatva, mivel 9-kor a háziak kiüldöztek minket.
5. Ezt a tolmácsnő mondta, nem kérdeztem ki bővebben, mert nem érdekel.
Nem állítottam, hogy Donovaly veszélyesebb, mint más, de itt pl.: a Balaton parton mindenhol ki van táblázva, hogy vigyázz a zsebtolvajokkal. Én csak egy kis emberibb hozzáállást hiányoltam, egy jóindulatú figyelmeztetést, hogy legyünk óvatosak. És ezt sem te, sem a háziak nem tettétek meg. Akkor hogyan bízzak abban, hogy legközelebb minden rendben lesz?

Sajnálom, hogy így alakult...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.