Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Boardos kérdések

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
danone
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Boardos kérdések
2016.02.11. 13:05
Sziasztok,

Stance témában írok, csak szólok előre :)

Egy régi dilemmámmal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hátha valakinek van tapasztalata a dologban.

Bal lábasként (bal kezem és bal lábam az eldődleges) mikor 8-9 éve elkezdtem snowboardozni, azt a tanácsot kaptam, hogy a bal lábam legyen hátul (goofy), mert azzal jobban irányítok. Így is kezdtem el, majd olyan 5-6 alkalom után (ekkor azért még rendesen tanultam) átváltottam regular-ra, és meglepődve tapasztaltam, hogy így könyebbnek is tűnik, meg jobban is megy. Még ide-oda váltottam párat, aztán maradtam regular-on. Most már úgy érzem elég jól megy, de bennem van a kisördög, hogy vajon jól tettem-e, hogy váltottam anno.

A teszteknél teljesen eklektikus eredmények jönnek ki. :D A lépcsőnésnél változó, jellemzőbben a bal lábbal kezdek, a csúszásnál mindig a jobb van elöl, ha ellöknek is vegyes, általában a bal.

Úgy érzem egy adott szintig mindkét állással kielégítően menne, nekem ez viszont nem elég, és magyarként sok lehetőségem nincs egész nap próbálgatni. :( Még az is megfordult a fejemben, hogy valami bidirekcionális beállítást kéne használnom (duck). Kicsit úgy érzem, mintha anno leszoktattam volna magam a balkézzel írásról, hiszen amikor még nagyon kezdő voltam, akkor váltottam.

Járt így valaki? Tudom, használjam azt, amelyik konfortosabb, de ez nagyon relatív, mert más részről az a konfortosabb, amivel jobban megy. :D Valakinek valami tapasztalat? Fórumokon nem igazán találtam erre választ.

Ha nics megoldás, marad a próbálgatás, max kiugrok Mátrába mielőtt kiutazom külföldre board-ozni.

Köszi!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.