Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Alpe d'Huez
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
obivanrobi
124 élménybeszámolót írt
124
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Alpe d'Huez
2007.01.03. 15:23
Szia Attila,

az én tapasztalataim a következőek. Mi is ebben az apartmanházban laktunk. Ez is egy normál francia apartman, semmi különös. Bár mi négyen inkább kifizettünk egy 5 férőhelyeset, így sokkal jobban elfértünk és alig került valamivel többe. Volt erkélyünk is.
Reggel kb. 10 méter megtétele után sílécre álltunk és lecsúsztunk a felvonóhoz. Hazafelé szó szerint neki tudtunk menni síléccel a házoldalának. A visszafelé vezető út végig hóágyúzott.
Az apartmanházzal szemben van egy pék, így reggel tudtok friss pékárut venni és kb. csak 10 m-re van. Található mellette még élelmiszerbolt, pizzéria, bár, stb. Síbolt és kölcsönző egymás hegyén-hátán van. Van korcsolyapálya is.
A hóviszonyok napok alatt ellentétére tudnak fordulni. Egy-két nap alatt eshet rengeteg hó. Mi Olaszországon keresztül mentünk a hágón át. Gyors volt és "gazdaságos". A hágón át az út száraz volt. Visszfelé is ezt választuttuk de megszívtuk, majdnem fentrekedtünk a hágón egy hóvihar miatt, alig tudtunk leevickélni és így kerülnünk kellett az alagútnak, viszont jó kaland volt...:))
A weboldalukon elvileg van interaktív sítérkép, ami mutatja a működő pályákat. Ha van kérdésed írj...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.