Menü ≡

Bánkút síterep leírás cikk galéria videó síiskola értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  TZoliFérfiKezdő síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2021.01.31. 14:17
(Üzenetazonosító: 211272)
TZoli Hozzászólások: 1032
Regisztrált: 2004.01.22.
37 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Nem mindenkinek annyira szívügye a síelés és a síturizmus fejlesztése, mint amennyire mi azt elképzeljük. Ha a döntéshelyzetben lévő hivatalnokok nem akarják azt a környezeti terhelést ami ezzel az egésszel jár, akkor persze, hogy nem fognak hozzájárulni semmilyen fejlesztéshez.
Eplényt elnézve szerintem a falun szemmel látható a jótékony hatás, a sípálya bevételéből csapódik le jócskán. A megközelítés is szerencsés, jól karbantartott főútról 800 m.
Bánkút más. Egy gyöngyszem, amit igyekeznek minden lehetséges módon óvni, védeni. A mi szerencsétlenségünk, hogy mostanában nem esik annyi természetes hó, hogy a folyamatos működést biztosítsa. Ezzel együtt jár, hogy kevesebb sínap, kevesebb bevétel, nem jut a legalapvetőbb dolgokra sem.
Pedig a természet védése nem kellene, hogy elavult technikai szinten lévő objektumot konzerváljon. A megoldásra sajnos annyi pénz nekünk soha nem fog rendelkezésre állni mint pár szigorúbban védett helyen. Pl ha nem lehet fent parkoló, akkor lent a hegy lábánál és elektromos megoldású szállító eszközök. Vagy valami ilyesmi, ahol máshol már működik.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknekUtasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »