Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tonale és társai

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Observer
485 élménybeszámolót írt
485
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tonale és társai
2006.11.04. 15:58
Sziasztok!

Mi 5-6 éve a Residence Palace ***-ban voltunk Ponte Di Legnoban. Ennél szebb apartmanban még sosem voltam!A szállás tágas volt, jól felszerelt és nagyon tiszta! Egy évvel azelőtt Val Di Fiemmében ugyanannyi pénzért csak egy szűk apartmant kaptunk (francia szállás feeling :) ).

Viszont itt találkoztam életemben az eddigi legpofátlanabb recepciósaival, a vendéglátó szakma legaljával! A portássrácok esténként minden nap a (mellesleg homoszekszuális), magamutogató, nagyszájú barátjaikkal bulikat rendeztek maguknak az előtérben . Ez nem is lett volna baj, csak a hangerőt rendesen feltekerték, olyannyira, hogy az ágyam feletti ablak rezgett, mondanom sem kell, hogy éjfélig, de sokszor 1-2-ig el sem tudtam aludni emiatt. Először szóltunk nekik szépen, de nagy ívben tojtak ránk. Aztán felhívtuk telefonon a tulajt, aki pár nap után elérte azt, hogy csak éjfélig tarthassanak a fergeteges bulik. A portássrácok valószínűleg a csókosai lehettek, mert máskülönben egy normális helyen páros lábbal rugták volna ki őket! A magyar csapatból nekünk volt a legközelebb az apartmanunk az előtérhez, a többiek ebből mit sem hallottak, mert feljebb voltak. Ők persze másnap nem értették, hogy mitől nem tudtunk aludni, hiszen ők nem hallottak semmit.
Egy szó, mint száz, a 2. szinttől felfelé ajánlom a szállást (ha a portás csapat még ott van), bár én ide elvből nem mennék már.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.