Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tonale és társai

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vilmos
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tonale és társai
2009.01.28. 22:18
Kedves csontiz!
Nagyon sajnálom, ami veled történt, de nem tudom megállni, hogy ne mondjam el a következő észrevételeimet.
Amikor először léptem a Tonale-i pályákra nagyon jól éreztem magam. Elkezdtem ökörködni, száguldozni, vissza felé sízni, míg a Nővérem meg nem látta, mit csinálok, majd félre hívott és a következőket mondta.
Tőlem azt csinálsz, amit akarsz, de fontold meg, hogy egy hétig vagytok Tonale-n. Ez idő alatt próbáld minél jobban elsajátítani az oktató utasításait. Ne csinálj olyat, amibe nem vagy biztos. Ne csinálj olyat, amit az oktató nem tanított. Ne sízzél a pályám kívül, mert ott csak a nemnormálisok közlekednek. A sízés egy veszélyes sport. Ha valaki nem tartja be az alapvető szabályokat, az a kórházban köt ki. Természetesen ennek ellenére össze törheted magad, de úgy időzítsd, hogy az utolsó napon legyen, hogy legalább a többiek szórakozását ne tedd tönkre. Nagyon elgondolkodtam, amit a Nővérem mondott. Az oktatáson az oktató, az összes pályán átvitt bennünket és senki sem esett el. Sosem és semmikor az oktatás alatt. Az oktatók, nem önjelöltek, hanem vizsgával rendelkező szakemberek. A oktatási időszak alatt kizárt mindenféle baleset. Ha valaki az oktatás után is betartja a szabályokat, szinte kizártnak tartom, hogy Tonale-n bárki balesetet szenvedjen.
Már megbocsáss csontiz, de az a gyanúm, hogy ha te a képességed határán, azaz igen gyorsan próbáltál sízni. A pálya pedig nem versenypálya. Sőt annyira nem, hogy a száguldozókat a pálya rendőrség figyelmeztetni szokta, súlyosabb esetben elveszik az illető bérletét. Elég jól ismerem a Tonale-i pályákat, és csak azt tudom mondani, hogy olyan sérüléseket, amiket te szereztél csak óriási felelőtlenséggel lehet. Ez most biztosan rosszul esik, de majd ne engem kezdj szidni, hanem a problémát magadban kell keresni. Ellenkező esetben legközelebb is hasonló helyzetbe fogsz kerülni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.