Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Aprés Ski Party Budapesten

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Aprés Ski Party Budapesten
2006.04.28. 12:00
Ez volt az első rendezvényünk, ezért nézzétek el a hibákat, a következő biztosan még jobb lesz. Merthogy máris megvan a következő party időpontja: 2006. november 30-án szintén csütörtök és szintén 6 óra ugyanitt!
Részletek a https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/kistirol/ oldalon, ahova néhány tegnap készült fotót is feltettem.

Sajnos sokkal kevesebben jöttek el, mint ahányan regisztráltak + ígérték, de így is voltunk min. 70-en, ami indulásnak azért biztató. Terveztünk több játékot is, ami segítette volna az ismerkedést, de mivel nem volt eziránt igazán lelkesedés, nem erőltettük. Azért nem adjuk fel, lesz legközelebb is!

Ami az éttermet illeti: valóban nem az olcsó kategóriába tartozik a Kis Tirol, de színvonalában is magasan átlag feletti. A rendezvény napján szűkített étlapról lehetett rendelni, egyébként nagyobb a választék. Remélem mindenkinek jutott az este gratis welcome drink és forró perec. A következő partyn forralt bor helyett Jägerrel lehet majd koccintani.

Kérdezted Vid a filmeket: 6 órától a Sízés +3 c. film pörgött le, a beszámoló után a Yeti sícsapat Kaukázusi sítúrájáról összevágott filmanyag, majd Warren Miller Impact c. filmje.

A következő bulival kapcsolatos ötleteket szívesen vesszük azoktól akik részt vettek az elsőn és azoktól is akik nem jöttek el. Lesznek új filmek és lesz sok tombola nyeremény. Elfejtettük kisorsolni a Kis Tirol által felajánlott óriás söröskorsót, úgyhogy majd még azt is lesz alkalmunk pótolni:-)

Wesselényi Andrea
a sielok.hu alapító főszerkesztője
(türkiz virágos blúzban voltam)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.