Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hollandia témájú cikkeink

2021.07.29.
Summer Madness: nyáron is lehet síelni Hollandiában
A SnowWorld Amsterdam nevű fedett hócsarnokban télen-nyáron lehet síelni. A belső hőmérséklet -5 fok, jó menekülési lehetőség a kánikula elől. Idén Summer Madness címmel hirdettek nyári programot, melyre szeptember 15-ig lehet benevezni.
2021.07.29.
Beltéri sípályák, ahol nyáron is lehet síelni
A világon több tucat fedett sípálya létezik, ahol az év 365 napján hódolhatunk szenvedélyüknek. Csak Európában több mint 25 fedett síközpont várja a téli sportolókat. 2017-ben Afrikában is felépült az első beltéri sípálya, így már minden lakott kontinensen van ilyen létesítmény.
2016.09.11.
A holland útkezelők már készülnek a nagy télre
Hollandia nem igazán a kegyetlen teleiről és méteres havazásairól ismert. Ennek ellenére elég dicséretes módon az útfenntartók már szeptember elején készülnek a téli szezonra. A nagy havazásnál bevetendő úttisztítók a kellemes melegben gyakorolnak be mindent, hogy télen ne legyen gond.
2013.08.12.
18 hónappal balesete után elhunyt a holland herceg
2012. február 17-én sodorta el egy lavina Johan Friso holland herceget az ausztriai Lech síterepén. A herceg túl sok időt töltött a hó fogságában és a baleset következtében súlyos agykárosodást szenvedett. A BBC közleménye szerint a herceg hétfő reggel hunyt el Hollandiában.
2012.08.21.
Meleg, kánikula, hőség a hegyekben is
Az Afrika felől érkező forró levegő Európa jelentős területét árasztotta el. Olyan távoli helyekre is beköszöntött a kánikula, ahol nem jellemző. Nincs menekvés a hegyekben sem, ezt a néhány napot ki kell bírni. Az egyetlen vigaszunk, hogy máshol még jobban tombol a nyár.
2011.09.05.
Havas csúcsot álmodnak a hollandok a mélyföldre
Ember alkotta alpesi hegyről fantáziálnak a hollandok, a szakértők azonban arra is figyelmeztetik a lelkes tervezőket, katasztrófákat okozhat a természet ilyen mértékű átalakítása.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »