Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Alacsony-Tátra témájú cikkeink

2020.06.28.
Kalandos nyár Donovalyban, a gyermekek fővárosában
Ha gyermekeiteknek szeretnétek élményekben dús nyarat szerezni, vigyétek el őket Donovalyba, amely nyáron a "gyermekek fővárosa"! Donovaly község, amely elsősorban téli síközpontként ismert, csak 26 kilométerre van Besztercebányától. Néhány éve azonban már a nyári időszakban is rengeteg attrakciót és szórakozást kínál az idelátogatóknak, elsősorban a gyermekes családokat célozza meg.
2020.02.04.
2020. február 8-án lesz a Honda Kupa Donovalyban
Elkészült a 2020. évi versenykiírás, mely 1993 óta már a 28. versenyt jelenti. Továbbra is erős csábító erőt ad, hogy minden egyes gyermek számára névre szóló oklevél, rengeteg ajándék, igen jelentős síbérlet kedvezmények és nem utolsósorban a mértékadó sajtóérdeklődés várja a családokat! Az utóbbi években már az MTVA élőben is többször kapcsol a verseny helyszínéről.
2020.01.30.
Telgárt - határközeli síélmények az Alacsony-Tátrában
Ha nem szeretnél sokat utazni, de mégis megcsodálnád a Tátra vonulatait, és eltöltenél pár kalandos téli napot Szlovákiában, Telgárt barátságos kis síterepe szuper választás! Kék, piros és fekete pályák, sífutópályák, szánkópálya, gyermekeknek szervezett programok, sőt mi több: esti síelés is vár a Királyhely (Kralova Hol'a) lábánál!
2019.12.09.
Csupa szórakozás a Myto pod Dumbierom síközpontban
A Mýto pod Ďumbierom síközpont évtizedek óta nagy népszerűségnek örvend. 2018 decemberétől tulajdonost váltott, és 2019 júliusától a nyári szezonban BIKE PARK-ként is működik. A 2019/2020-as év téli szezonjára számos ÚJDONSÁGGAL várja Önöket!
2019.09.13.
2019/2020-as Donovaly síbérletek 20% kedvezménnyel
Síeljen 20 %-kal olcsóbban Donovalyban, Szlovákia egyik legnépszerűbb síközpontjában! A Lupus-Travelnél, Donovaly hivatalos budapesti síbérlet irodájánál a 2019/2020-as síbérletek december 3-tól megvásárolhatók. Elkerülheti a helyszínen a sorban állást, fizethet Euróban vagy Forintban is.
2018.12.07.
Közép-Európa legnagyobb gyermek funparkja vár Donovalyban
A Gyermek FUNPARK, amely Donovaly Nová Hoµa és Zahradiąte pályarendszerek között található, Európa második legnagyobb gyermek síparkja. 9 db varázsszőnyeg és motoros síkörhinta segíti a gyerekek játékos síoktatását. Ezen felül Donovalyban a gyerekek 8 éves korig ingyen síelhetnek!
2018.01.30.
Jasná: a fejlesztések után Szlovákia TOP síközpontja
A leglátogatottabb idegenforgalmi központ - Chopok-Jasná, télen a szlovák síelés Mekkája, nyáron a kirándulók kedvence!
2017.11.18.
Gyönyörű természetfilmek a szlovák hegyekről
Majo Chudý, amatőr fotós és videós már három éve készíti csodás természetfilmjeit a szlovák hegyekről. Most készült el a sorozat harmadik része, amely közel egy évnyi fényképezés és filmezés termését dolgozza fel.
2017.09.18.
Akciós szezonbérlet a Tátra legnagyobb síterepeire
Figyelem! Aki a Tátrában szeretne az idei szezonban síelni, az un. "Okos szezonbérlettel" most jelentős összeget takaríthat meg! Az egész síszezonra szóló bérlet szeptemberben 600 helyett csak 249 (!) euróba kerül.
2016.12.11.
Magas-Tátra: már Tátralomnicon is lehet síelni
Szlovákiában ezen a hétvégén, a vegyes időjárási viszonyok ellenére is, számos síterep kezdte meg az idei szezont. Köztük a Magas-Tátrában található Tátralomnic is beindított a lifteket. A következő héten sarkvidéki hideg érkezik északi szomszédunkhoz (is), ezért további hóágyúzásokkal javulhatnak majd a hóviszonyok.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »