Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bükk témájú cikkeink

2020.06.04.
Már hat helyen libegőzhetünk Magyarországon
2018-ban már elkészült, majd 2019. május 10-én felavatták az új libegőt a Mátra egyik legnépszerűbb kirándulóhelyén, a Sástónál. Ezzel együtt hat helyen lehet libegőzni hazánkban. Mutatjuk a lehetőségeket.
2019.05.06.
Több helyen is havazott Magyarországon
Több hegyen néhány centiméteres hóréteg alakult ki a havazás miatt - írta Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn.
2018.11.27.
Megérkezett a havazás a hazai hegyekbe
Nagy mennyiségű csapadék hullott hétfőn az országban. Nagy részben eső formájában, de tegnap este a magasabb részeken előbb havas eső, majd havazás váltotta fel az esőt. Az Északi-középhegység magasabb pontjain ma reggelre több helyen is összefüggő hótakaró alakult ki.
2017.05.22.
Áprilisi havazás: félmilliárdos kár a hegyekben
Végéhez közeledik a miskolci központú Északerdő Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felmérése, az áprilisi havazás és vihar mintegy félmilliárd forint kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben közölte Zay Adorján a cég vezérigazgatója az MTI-vel hétfőn.
2014.01.06.
Nincs tél: átmenetileg bezártak a hazai pályák
Nagyon rosszul alakul a hazai síszezon. A síterepeik legtöbbje még ki sem tudott nyitni ezen a télen. A három eddig működő síterep közül Eplény és Mátraszentistván is vasárnap jelentette be, hogy ideiglenesen bezárnak. A Zempléni Kalandparkban is csak a műanyag borítású pályán lehet síelni.
2013.01.25.
Ideális síelős időjárás hétvégére a hazai pályákon
A múlt hétvége a rendezvényeké volt a hazai sípályákon, amelyek sokakat vonzanak, de sokakat távol is tartanak a síeléstől. A mostani hétvége kifejezetten a rendezvények tömegét elkerülőknek szól. Bár ezek nélkül is sokan lesznek, hiszen hideg, napos, remek hétvége ígérkezik.
2012.02.03.
Havazás és hideg, igazi téli hétvége lesz itthon
A hideg levegő már napok óta elárasztotta a Kárpát-medencét, de ezen a héten végre kisebb-nagyobb mennyiségű havat is kapunk mellé. Egyelőre úgy néz ki, hogy az időzítésen lehetne egy kicsit javítani, aki itthon szombaton síelni indul, arra számíthat, hogy havazásban húzhatja az íveket.
2012.01.27.
A szezon legjobb hétvégéje jön a magyar pályákon
Már ideje volt, hogy január végére a tél is megérkezzen a hazai terepekre. Számos síterep a szezon legjobb körülményeivel várja a síelőket a hétvégén. A tartósnak ígérkező hidegnek köszönhetően a jövő héten és a következő hétvégére tovább javulhatnak a körülmények a hazai síterepeken.
2011.12.21.
Karácsony előtti helyzetkép a hazai síterepeken
Az utóbbi napokban az időjárás is megkönyörült a hazai síterepeken, ha bőséges havazást nem is hozott, de legalább annyira lehűlt a hőmérséklet, hogy a hóágyúkat már be lehetett indítani. A hazai terepek gőzerővel készülnek, hogy minél jobb körülmények között lehessen síelni az ünnepek közötti időszakban.
2010.11.02.
Adományokat vár a bánkúti pálya a szörnyű lopás után
Veszélybe került a bánkúti síszezon, miután szorgalmas tolvajok elloptak több kilométernyi, a sífelvonók biztosításában foltos szerepet játszó kábelt, amit pedig otthagytak, azt megrongáltak. Az alábbiakban közzé tesszünk egy számlaszámot, ahová a bánkútiak a felajánlott pénzösszegeket várják.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »