Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Pilis témájú cikkeink

2018.01.26.
Farsangi "gleccser-party" lesz ma Visegrádon
Úgy döntöttünk, hogy kihasználunk minden percet, amit az eddigi "tél" nyújtott, és farsangi, melegűző gleccser partyval riasztjuk el a jövő heti felmelegedést a Visegrádi sípályán. Várunk minden gyors reagálót, mert most még igazi tél van a Nagy-Villám-hegyen!
2017.08.30.
600 millió forint támogatást kap a visegrádi sípálya
A Magyar Közlönyben megjelentek szerint 600 millió forint állami támogatást különítettek el a visegrádi Nagyvillám Sípálya fejlesztésére.
2017.01.11.
Hajnalig tartó síelős buli lesz Visegrádon
Különleges utószilveszteri mulatsággal várják a síelőket most pénteken Visegrádon, a Nagyvillám Sípályán. Hajnal 2-ig csúszhatunk és bulizhatunk Dj Sterbinszky-vel és Dj Gem-B-vel. Az időjárás is kedvezően alakul majd, így minden körülmény adott lesz egy jó hangulatú éjszakai síeléshez.
2014.01.06.
Nincs tél: átmenetileg bezártak a hazai pályák
Nagyon rosszul alakul a hazai síszezon. A síterepeik legtöbbje még ki sem tudott nyitni ezen a télen. A három eddig működő síterep közül Eplény és Mátraszentistván is vasárnap jelentette be, hogy ideiglenesen bezárnak. A Zempléni Kalandparkban is csak a műanyag borítású pályán lehet síelni.
2013.01.25.
Ideális síelős időjárás hétvégére a hazai pályákon
A múlt hétvége a rendezvényeké volt a hazai sípályákon, amelyek sokakat vonzanak, de sokakat távol is tartanak a síeléstől. A mostani hétvége kifejezetten a rendezvények tömegét elkerülőknek szól. Bár ezek nélkül is sokan lesznek, hiszen hideg, napos, remek hétvége ígérkezik.
2012.02.03.
Havazás és hideg, igazi téli hétvége lesz itthon
A hideg levegő már napok óta elárasztotta a Kárpát-medencét, de ezen a héten végre kisebb-nagyobb mennyiségű havat is kapunk mellé. Egyelőre úgy néz ki, hogy az időzítésen lehetne egy kicsit javítani, aki itthon szombaton síelni indul, arra számíthat, hogy havazásban húzhatja az íveket.
2012.01.27.
A szezon legjobb hétvégéje jön a magyar pályákon
Már ideje volt, hogy január végére a tél is megérkezzen a hazai terepekre. Számos síterep a szezon legjobb körülményeivel várja a síelőket a hétvégén. A tartósnak ígérkező hidegnek köszönhetően a jövő héten és a következő hétvégére tovább javulhatnak a körülmények a hazai síterepeken.
2011.12.22.
Hamarosan nyit a Nagyvillám sípálya Visegrádon
A felvonók és a hóágyúk startra készen várják a bevetést, a büfé, melegedő és a kölcsönző feltöltés alatt van, hamarosan mindenki megtapasztalhatja azt a finom fahéjas illatot, ami körüllengi ilyenkor a méltán híres teraszunkat. Még Karácsony előtt szeretnék megnyitni annyi pályát, amit lehet.
2011.12.21.
Karácsony előtti helyzetkép a hazai síterepeken
Az utóbbi napokban az időjárás is megkönyörült a hazai síterepeken, ha bőséges havazást nem is hozott, de legalább annyira lehűlt a hőmérséklet, hogy a hóágyúkat már be lehetett indítani. A hazai terepek gőzerővel készülnek, hogy minél jobb körülmények között lehessen síelni az ünnepek közötti időszakban.
2011.09.29.
Gyepsí és műanyag pálya szezonnyitó a hétvégén
Itt az ősz és indul a gyepsí szezon Visegrádon! A hétvégén nyit a síiskola műanyag pályája. Október 1-én és 2-án 10-18 óra között lehet kipróbálni a gyepsít és a műanyag pályát, felszerelést helyben lehet bérelni. A felvonó használat ingyenes lesz!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »