Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Arosa - Lenzerheide témájú cikkeink

2019.12.29.
Svájc: kisrepülő szállt le sípályák és síliftek között
Ma délelőtt a svájci Arosa síterepén egy kisrepülőgép közvetlenül a sípályák és a síliftek mellett landolt. Szemtanúk szerint a gép kényszerleszállást hajtott végre.
2017.12.09.
Ezek lettek 2017 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.de 2017-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén 11 ország síterepei kaptak elismerést három fő kategóriában.
2016.07.14.
Júliusi havazás az Alpokban 1800-2000 méter felett
Komoly hőmérsékletcsökkenés következett be az Alpok völgyeiben tegnap. A kánikulát jelentős lehűlés követte, a magasabb részeken havazott is. Az ismert olasz üdülőhelyek pl. Livigno vagy Stelvio környéke tegnap estére már fehérbe öltözött. A havazás csak átmeneti, a friss hó hamar el fog olvadni.
2016.03.11.
Miklós Edit a St. Moritz-i világkupa döntőre készül
Március 16-án a férfi és a női lesiklással kezdődik a 2015/2016-os alpesi sí világkupa sorozat döntője a svájci St. Moritz-ban. Versenyszámonként a szakági VK-ranglista 25 legjobbja indul, köztük van Miklós Edit is, aki jelenleg 11. helyen áll a női lesiklók között.
2015.10.31.
Hétvégi körkép: újabb sípályák nyílnak Svájcban
Október utolsó vagy november első hétvégéje - csak felfogás kérdése - közeledik az Alpokban. A mostani hétvégére a már korábban üzemelő síterepek továbbra is nyitva tudnak tartani, mellettük azonban már új terepek is jelentkeztek, főleg Svájcban indulnak be a síterepek ezen a hétvégén.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2015.02.18.
84 millió forintba kerül egy nap a svájci síterepen
Sokan elgondolkoztak már azon, hogy mekkora üzlet egy síterep üzemeltetése? Mennyibe kerül a hóágyúzás, vagy a liftek üzemeltetése? Mennyi bérletet kell eladni egy nap, hogy az a nap ne legyen veszteséges. Az egyik legjobb svájci síterep közzétette a napi költségeit. Hát, nem olcsó az élet…
2014.11.18.
Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".
2013.11.16.
Az idei svájci divat: összekötik a síterepeket
Svájcban is rengeteg nagyszerű liftet adnak át az idén. Azon felül, hogy kényelmesebb lesz ezek után feljutni a hegyekbe, az új liftek síterepeket is összekötnek majd. Három olyan lift épül, amelyek révén síterepeket kapcsolnak össze, a korábbinál nagyobb pályarendszeren keresztül síelhetnek a svájciak.
2013.09.19.
Egyre több síterepet kötnek össze a közeljövőben
Véletlen vagy trend? Ez még nehéz megmondani, de az biztos, hogy ebben a szezonban számos ismert síterepet kötnek össze a közvetlenül mellette található kisebb-nagyobb tereppel. Találtunk rá példát Svájcban, Ausztriában, de még Lengyelországban és Boszniában is.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »