Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Svájcban olcsóbb a síbérlet a vonattal érkező külföldieknek

2022.11.10. Bata Attila

Svájcban sok mindent nem kell reklámozni, a síterepek is ezek közé tartoznak. Néhány ismert és népszerű terep az idén olcsóbban elérhetővé válik azoknak, akik bevállalják, hogy vonaton érkeznek síelni. Akár 20-30%-os kedvezmény is jár a síbérletből a környezetbarát utazásért.
A Svájci Turisztikai Hivatal vonzó ajánlattal csábítja a külföldi síelőket. Az akció egyik előnye, hogy a híres svájci vonatokkal is lehet utazni, amiért még kedvezmény is jár pl. a síbérlet árából (20-30%), a síoktatásból (10-30%) vagy sportfelszerelés bérlésénél és vásárlásánál (10%).

A hivatal oldalán érdemes megtekinteni a részeleteket. A síterepek közül néhány nagy név, mint például Engelberg, Arosa Lenzerheide, Jungfrau régió, Portes du Soleil, Andermatt, Verbier vagy Scuol is kedvezményeket ad.
Ezt a 15 másodperces videót látni kell, ne hagyd ki!
A kedvezmények megszerzéséhez vásárolni kell egy svájci vonatjegyet, majd igényelni egy vouchert. Miután az emailben megérkezett, azzal érvényesíteni kell a síterepen kiválasztott szolgáltatásokat.

A svájciak még látványos marketinggel is készültek. A fenti videóban freestyle világbajnok síelőjük, Andri Ragetti ugrik be a sípályáról a vonatba.
KOMMENTEK
MM | 2022.11.10. 10:05
Ez helyes.
Voltam többször vonattal síelni vagy nyáron, Zermatt, Verbier, Wengen 3-3.45 óra durván Genfből vagy Zurichből szuper kényelmesen.

Verbier - kabinos fel a hegyre szó szerint a La Chable vonatállomásról, Zermatt a Gornergrat vonat 20m-re, a Sunnega express 5 perc séta, a Furi busz vagy taxi, Wengen is 5perc séta fenn a faluban a Mannlichen gondolához.

Sajnos Saas-Fee ahova járunk a szünetben nem vonatos hely, Postbus van Visp-ből.

Budapest Zurich éjszakai alvós kabin nekünk (Swisspassal) csak 650 CHF 2 felnőtt 2 gyerek, retúr, ami jóval olcsóbb mint síszezonban repülni…este felszáll az ember Pesten, alszik, kora délután már lehet csúszni…

Teljesen jó megoldás…

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.