Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flachau: ingyenes tömegközlekedés a síterephez

2022.12.01. Bata Attila

Az idei szezonban ingyenes tömegközlekedéssel (vonat és busz) lehet eljutni Salzburg tartomány bármelyik részéről a Snow Space Salzburg sírégió síterepeire (Flachau, Wagrain és St. Johann/Alpendorf).
Az idén már érdemesebb az interneten megvásárolni a síbérleteket az osztrák síterepekre. Mostantól a flachaui sírégió bérletvásárlásánál ingyenes oda-vissza tömegközlekedési jegy is foglalható. A tartomány tömegközlekedési vállalata, a Salzburger Verkehrsverbund (SVV), vállalta, hogy a tartomány bármelyik részéből ingyen lehet eljutni a Flachau környéki pályákhoz. Ehhez csak előzetesen megváltott síbérlet szükséges.

A kedvezmény a távolsági vonatokra is vonatkozik. St. Johann vasútállomása könnyen megközelíthető, onnan síbuszokkal 10 perc alatt elérhető a síterep völgyállomása, ahol négy helyen is lehet sífelszerelést bérelni, ha egy hirtelen ötlet után indulnánk síelni.

Sítúrázóknak külön napijegyet ajánl a síterep, őket is külön síbusz szállítja a Gernkogel túraútvonalához.

Azoknak sem kell állandóan autóval járniuk síelni, akik a síterep közelében foglaltak szállást. Az alábbi térkép is mutatja, hogy évek óta könnyen lehet ingyenes síbuszokkal eljutni a felvonókhoz.
Síbuszok a liftek környékén
Síbuszok a liftek környékén
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓ
Hideaway Dachstein West
2022 decemberében megnyílt új apartmanház, alpesi környezetben Dachstein West síterep annabergi A1-es felvonójától 8 km-re. 4-6 fős kényelmes, tágas apartmanokkal és 8 fős Penthouse lakással és wellnessel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.