Menü ≡

Bukovel témájú cikkeink

2020.04.14.
Ukrajna: havazott a kárpátaljai síterepeken
A hétfő reggel érkezett kisebb lehűlés az alacsonyabban fekvő helyeken csak esőt, viszont a hegyvidéki területeken havazást hozott.
2019.10.07.
Bukovel: havazott az ukrán síterepeken is
A Kárpátok magasabb részein havazott a hétvégén, az ukrán síterepek is befehéredtek az első nagyobb havazás után.
2019.04.15.
Utazás autóval ukrán síterepekre
Az ukrán síterepek még nagyon sok téli sportokban jártas honfitársunknak "szűz" területnek számítanak. A síterepek fejlődésével viszont egyre többen keresik fel ezeket a helyszíneket, elsősorban Bukovelt. Nekik készült ez a kis összeállítás, az utazás megkönnyítésére.
2018.12.07.
Bukovel: már lehet síelni a legjobb ukrán síterepen
Az elmúlt hétvégén a síelésre kiéhezett ukránokat a farkasordító hideg sem tartotta vissza attól, hogy végre csúszhassanak egyet hazai havon, Bukovel síterepén. A szezonkezdethez nagyban kellett a hóágyúk segítsége, mivel a természet eddig szűkmarkúan adagolta a havat.
2017.01.05.
Bukovel: a magyar síelők új kedvence
Kevés olyan síkomplexum van a környező országokban, amelynek annyira dinamikusan növekszik az ismertsége és elismertsége, mint a Kárpátokban található Bukovelé.
2016.02.21.
Közös síbérletek Semmering és Bukovel síterepeire
Újabb érdekes bérletkombinációt jelentettek be a sívilág nemzetközi színterén. Ezúttal az ausztriai Semmering és az ukrajnai Bukovel lép frigyre, vagyis a két síterep közös bérletet bocsát ki már az idei szezonban. A korábban megvásárolt bérletek egy kis ráfizetéssel érvényesek lesznek mindkét síterepre.
2014.12.06.
Síelős körkép: Szlovénia, Andorra, Ukrajna és Balkán
Tekintsünk most egy kicsit távolabbra az ismertebb európai országok síterepein. Bár ilyenkor még sokan csak az osztrák és szlovák hóadatokat lesik, már máshol is lehet síelni, és sok helyen pedig készülnek a nyitásra. Érdekességek néhány európai országból, hogy áll a szezonkezdet?
2013.12.07.
Keleti nyitás - egyre több magyar fedezi fel Bukovelt
A "keleti nyitás" ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia megnevezése. A téli sportok itthoni szerelmesei közül is egyre többen döntenek úgy, hogy az unalomig ismert, drága és zsúfolt olasz, osztrák és szlovák sípályák helyett keleti szomszédunk, Ukrajna síterepeit veszik célba.
2013.11.23.
Újdonságok Bukovelben: már 55 km-es a pályarendszer
A magyarok körében egyre népszerűbb ukrajnai Bukovelben idén is számtalan fejlesztés történt. Az ukránok nem tétlenkedtek a holtszezonban sem: a pályarendszert 55 kilométeresre bővítették és új lehetőségeket teremtettek a kikapcsolódásra vágyóknak és a kezdő síelőknek is.
2013.02.07.
Téli események és programok az ukrajnai Bukovelben
A 2012 decemberében változatos programokkal és amatőr versenyekkel megnyitott 2012/13-as szezon Ukrajna első számú síközpontjában, Bukovelen februárban és márciusban is izgalmas programokkal, versenyekkel és egy gyerektáborral is várja az érdeklődőket.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »