Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Goldeck témájú cikkeink

2019.09.16.
Snowpass Card - itt a világ legnagyobb szezonbérlete!
A 2019/20-as síszezon újdonsága, a Snowpass Card, mely a világ legnagyobb síbérleteként hirdeti magát. Valóban különleges ajánlat, ilyen még nem volt a piacon. A bérlet egyedülálló módon 11 európai ország több mint 100 síterepére érvényes a teljes szezonra. Normál ára 895 euró, elővételi ára viszont csupán 395 euró.
2017.12.01.
Nyitás! Nassfeld, Gerlitzen és más karintiai síterepek
Karintiában is nagyszerű hóviszonyok várják a síelőket a hétvégi nyitások alkalmával. Eddig két síterepen (Turracher Höhe és Mölltal-gleccser) lehetett síelni a tartományban, de ezen a hétvégén újabb nyolc síterep liftjei kezdik meg az idei szezont, köztük Nassfeld, Gerlitzen vagy Katschberg.
2013.01.24.
Megnyitotta kapuit Karintia első fürdőháza
Millstatt városában, a tóparton található Karintia első fürdőháza, amely elsőként kínál lehetőséget arra, hogy egész évben magunkba szívjuk a tavak által sugározott természetes energiát. Tehetjük mindezt az évszakok változásának ritmusában, a legkülönfélébb érzékszerveket kényeztetve.
2011.11.24.
Goldeck: kabinos és hatüléses épült 22 millió euróért
Az idei karintiai fejlesztések közül kiemelkedik Goldeck, ahol idén egy nyolcfős kabinos és egy hatszemélyes ülőlift épült meg, ami még vonzóbba teszi a síterepet. A munkák nem állnak meg, jövőre ismét újdonságokkal vár minket a Spittal felett magasodó síhegy.
2010.01.31.
Goldeck: új lift, akciós napok és nyomravezetői díj
Egyre több érdekes hír érkezik Goldeckről, a magyarok körében is népszerű karintiai síterepről. Elkészült a hatalmas beruházások első liftje, külön napokon várják akciós árakkal a nőket és férfiakat, valamint nyomravezetői díjat ajánlottak fel egy közelmúltban történt síbaleset szemtanúinak.
2010.01.11.
Vasárnapi balesetek Karintiában magyar sérülttel
A hétvégén volt bőven dolguk a mentőknek a karintiai síterepeken. Számos kisebb-nagyobb ütközés és baleset történt, két alkalommal is helikopterrel kellett kórházba szállítani a sérülteket. Egy magyar hódeszkás hölgy a Wiessen-tó melletti Techendorf sípályáján sérült meg.
2010.01.10.
Goldeck: új hatüléses és ambiciózus tervek
A Spittal városa felett elhelyezkedő karintiai síparadicsom életében elkezdődött valami, az idei szezonra megépült az új hatüléses és a jövőbeni tervek is kecsegtetőek.
2008.11.21.
Goldeck: jövőre beindulhatnak a fejlesztések
A nyár elején úgy tűnt, hogy már az idei szezonban új felvonókkal utazhatunk Goldeck síterepén. A földtulajdonosok és a síparadicsom azonban nem tudtak egyes kérdésekben dülőre jutni, és ha még ez sem lenne elég; a politika is beleszólt.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 62 vendég és 3 regisztrált felhasználó látogatja.