Goldeck témájú cikkeink

Hogyan használjuk a GOPASS kártyát?

2023.03.16. síelők.hu
A Tátra legjobb síterepein Szlovákiában, de számos lengyel, cseh és már 7 osztrák + egy olaszországi síterepen is csúszhatunk már Gopass kártyával. De vajon hogyan működik? Hogy lehet legegyszerűbben hozzájutni? Ezekre a kérdésekre adunk választ az alábbi cikkben, saját tapasztalatok alapján.

Félméteres hó érkezik Ausztriába

2022.12.03. Stánicz Balázs
Az Adria felől érkező mediterrán front hozhat jelentősebb havat Ausztria déli részére. Elsősorban Karintia egyes részei, Kelet-Tirol Karintiával határos része kaphat a hóból.

Millstatti-tó síszafari: Fedezd fel Karintia legjobb síterepeit!

2022.09.15. síelők.hu
Ausztria 438 síterepe közül 41 található Karintiában, amely az ország legdélibb, legnaposabb tartománya. Aki ezen a vidéken szeretne minél több síterepet kipróbálni egy utazás alkalmával, annak bátran ajánljuk, hogy foglaljon szállást a tóvidéken, majd Millstattból kiindulva fedezze fel a környékbeli sípályákat. Mi is ezt tettük tél végén.

Ausztria: fél méter friss hó és a nagyja csak most jön

2021.11.27. Stánicz Balázs
Péntekre virradóra egy mediterrán front érte el Ausztriát, a havazásból Bécsbe is jutott. A legtöbb hó Karintia egyes részein, Kelet-Tirol déli hegyvidékében és Salzburg tartomány déli területein, elsősorban a Magas-Tauern és Alacsony-Tauern hegyekben esett.

Snowpass Card - itt a világ legnagyobb szezonbérlete!

2019.08.22. 2019.09.16. síelők.hu | frissítve: 2019.09.16.
A 2019/20-as síszezon újdonsága, a Snowpass Card, mely a világ legnagyobb síbérleteként hirdeti magát. Valóban különleges ajánlat, ilyen még nem volt a piacon. A bérlet egyedülálló módon 11 európai ország több mint 100 síterepére érvényes a teljes szezonra. Normál ára 895 euró, elővételi ára viszont csupán 395 euró.

Nyitás! Nassfeld, Gerlitzen és más karintiai síterepek

2017.12.01. Bata Attila
Karintiában is nagyszerű hóviszonyok várják a síelőket a hétvégi nyitások alkalmával. Eddig két síterepen (Turracher Höhe és Mölltal-gleccser) lehetett síelni a tartományban, de ezen a hétvégén újabb nyolc síterep liftjei kezdik meg az idei szezont, köztük Nassfeld, Gerlitzen vagy Katschberg.

Megnyitotta kapuit Karintia első fürdőháza

2013.01.24.
Millstatt városában, a tóparton található Karintia első fürdőháza, amely elsőként kínál lehetőséget arra, hogy egész évben magunkba szívjuk a tavak által sugározott természetes energiát. Tehetjük mindezt az évszakok változásának ritmusában, a legkülönfélébb érzékszerveket kényeztetve.

Goldeck: kabinos és hatüléses épült 22 millió euróért

2011.11.24. Stánicz Balázs
Az idei karintiai fejlesztések közül kiemelkedik Goldeck, ahol idén egy nyolcfős kabinos és egy hatszemélyes ülőlift épült meg, ami még vonzóbba teszi a síterepet. A munkák nem állnak meg, jövőre ismét újdonságokkal vár minket a Spittal felett magasodó síhegy.

Goldeck: új lift, akciós napok és nyomravezetői díj

2010.01.31. Bata Attila
Egyre több érdekes hír érkezik Goldeckről, a magyarok körében is népszerű karintiai síterepről. Elkészült a hatalmas beruházások első liftje, külön napokon várják akciós árakkal a nőket és férfiakat, valamint nyomravezetői díjat ajánlottak fel egy közelmúltban történt síbaleset szemtanúinak.

Vasárnapi balesetek Karintiában magyar sérülttel

2010.01.11. Bata Attila
A hétvégén volt bőven dolguk a mentőknek a karintiai síterepeken. Számos kisebb-nagyobb ütközés és baleset történt, két alkalommal is helikopterrel kellett kórházba szállítani a sérülteket. Egy magyar hódeszkás hölgy a Wiessen-tó melletti Techendorf sípályáján sérült meg.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.