Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kleinarl, Flachauwinkl - Shuttleberg témájú cikkeink

2019.03.11.
Zauchensee: új terv egy összekötő liftre
Salzburg tartomány népszerű síterepe már korábban is tervezett összeköttetést a környék síterepeivel, azonban azok a tervek nem valósultak meg. Most egy jóval egyszerűbb megoldással álltak elő, amely talán el is készülhet valamikor.
2018.09.11.
Cash4Tricks - minden ugrás számít
Az elnevezése tulajdonképpen mindent elmond: aki tud valamilyen jó trükköt, az kereshet vele egy kis készpénzt. A Cash4Tricks akció már az elmúlt téli szezonban is turnézott a Ski amadé snowparkjai között. Mégpedig hatalmas sikerrel.
2017.12.28.
Kleinarl (Salzburg régió): új hatüléses sílift
Lumberjackre keresztelt modern hatüléses nyugdíjazza a korábbi húzólifteket a salzburgi síterepen. Több mint két kilométeres hosszával a leghosszabb lift Kleinarlban és egyben fontos kapocs a jövőbeni Flachau-Wagrain összeköttetésben.
2017.11.25.
Nem épül összekötő sílift Flachau és Zauchensee között
Az utóbbi évek egyik legnagyobb érdeklődéssel várt salzburgi síterep fejlesztése került le immáron hivatalosan is a napirendről. Flachau és Zauchensee síterepeit kötötte volna össze egy kabinos lift valamikor 2020 környékén. Az ok egyszerű: Flachau új tulajdonost kapott, megváltoztak a tervek.
2016.11.17.
Flachau, Zauchensee, Reiteralm, Haus: indul a szezon
A Ski amadé hegyoldalaiban is gőzerővel dolgoznak a hóágyúk és a pályamunkások. A pályák készen állnak, már csak a síelők hiányoznak. Flachau, Zauchensee, Reiteralm és Hauser Kaibling síterepeken is kezdetét veszi a síszezon.
2016.09.20.
Salzburg: idén is rengeteget költenek fejlesztésre
A salzburgi síterepeken 2016-ban is rengeteget költenek fejlesztésre. Az új liftek, a hóágyúzás és egyéb fejlesztések összege a tartományban eléri a 100 millió eurós (kb. 31 milliárd forintos) nagyságrendet. Ez megfelel az utóbbi évek átlagának.
2012.03.07.
Közelgő nemzetközi snowboard események
A tavasz első jelei lassan mutatkoznak, ám a télisport szezonnak még közel sincs vége. A snowboard versenyek közül néhány igazán érdekes és különleges esemény még csak most következik, amit érdemes lehet figyelemmel követni.
2011.01.10.
Családi és cross pálya épült Shuttlebergen
A sokak által ismert és kedvelt Zauchensee és Flachau síterep közt bújik meg Shuttleberg. A kellemes síterep az idén néhány újítással várja a vendégeket; családi pálya, sí krossz pálya és új felvonó.
2008.12.23.
Egy hét síelés salzburgi bérlettel
Fórumunk egyik legaktívabb, megszállott síelője, Fülöp Tibor (TibiF) több mint egy hetet töltött nemrégen Salzburg tartomány különböző síterepein. Az alábbiakban a tartalmasan telt időszakról szóló írását adjuk közre, amelyet a saját képeivel egészítettünk ki.
2008.09.15.
Egyre több magyar vendég a Ski amadé sírégióban
860 kilométer sípálya, 270 modern felvonó, több, mint 4000 hóágyú, 71 millió eurós idei fejlesztés - csak pár tényszerű adat arról, hogy miért látogatja évről-évre egyre több honfitársunk a Ski amadé régiót.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
KÖVESS MINKET!
facebook twitter youtube instagram
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 15 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.