Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kleinarl, Flachauwinkl - Shuttleberg témájú cikkeink

December 6-ig tart a Ski amadé szezonbérlet akció

2023.11.06. sielok.hu
2023. december 6-ig jelentős kedvezménnyel kapható a Ski amadé régió ALL-IN Card White nevű szezonbérlete. Az elővételi időszakban különösen nagy a kedvezmény a gyerekekre, 18 éves korig. Egy négytagú család kamasz gyerekekkel több mint 600 eurót is megspórolhat ezzel.

Ski amadé: ahol 760 km sípálya érhető el egyetlen síbérlettel

2023.09.29. sielok.hu
A Ski amadé régióban az Alpok gyönyörű hegyi tájai csábítanak téli üdülésre és aktív kikapcsolódásra, összesen 760 kilométernyi változatos sípályával, amelyek egyetlen síbérlettel felfedezhetőek.

Havas hírek Ausztriából röviden és képekben

2023.01.17. Bata Attila
Jelenetősen javult a hóhelyzet a héten számos osztrák síterepen. Holnap, aztán a hétvégén is újabb havazás érkezik. A friss hó után az eddig nem üzemelt síterepek is kinyitnak. Számos síterep végre újabb pályákat tud megnyitni. Sok helyen a szánkópályákra is jutott elég hó.

Flachau-Kleinarl: elkészült az összeköttetés

2021.03.07. Stánicz Balázs
Flachau-Wagrain-St Johann egy ideje egybe síelhető, az idei szezonra teljesült a lifttársaság álma. A kleinarli sípályákat is bekötötték a rendszerbe, így egy 210 km-es sígalaxis jött létre.

Hermann Maier mutatja be a síelés covidos szabályait

2020.11.13. Bata Attila
A kedvezőtlen előjelek ellenére a salzburgi síterepek töretlenül készülnek a síszezonra. A Flachau környéki régió (Snow Space Salzburg) a héten kezdte megismertetni a nagyközönséggel a covidos időszak biztonsági előírásait, természetesen a környék hírességének, Hermann Maier segítségével.

Új elemekkel bővült Ausztria legnagyobb snowparkja

2019.10.18. sielok.hu
A Flachauwinkl Shuttleberg síterepén található Absolut Park az elmúlt 20 évben nem csupán Ausztria legnagyobb snowparkja lett, de Európa egyik legnépszerűbbje is. A parkot a nyár folyamán izgalmas új elemekkel bővítették.

Ski amadé: a világ legnagyobb kapacitású liftje épül jövőre

2019.09.16. Bata Attila
Az biztos, hogy sokak emlékezetében megmaradt a wagraini Flying Mozart kabinos lift. 31 év után búcsút veszünk a legendás lifttől, és a 2020/2021-es szezonban már egy tízfős kabinos közlekedik a helyén.

Zauchensee: új terv egy összekötő liftre

2019.03.11. Bata Attila
Salzburg tartomány népszerű síterepe már korábban is tervezett összeköttetést a környék síterepeivel, azonban azok a tervek nem valósultak meg. Most egy jóval egyszerűbb megoldással álltak elő, amely talán el is készülhet valamikor.

Cash4Tricks - minden ugrás számít

2018.09.11.
Az elnevezése tulajdonképpen mindent elmond: aki tud valamilyen jó trükköt, az kereshet vele egy kis készpénzt. A Cash4Tricks akció már az elmúlt téli szezonban is turnézott a Ski amadé snowparkjai között. Mégpedig hatalmas sikerrel.

Kleinarl (Salzburg régió): új hatüléses sílift

2017.12.28. Stánicz Balázs
Lumberjackre keresztelt modern hatüléses nyugdíjazza a korábbi húzólifteket a salzburgi síterepen. Több mint két kilométeres hosszával a leghosszabb lift Kleinarlban és egyben fontos kapocs a jövőbeni Flachau-Wagrain összeköttetésben.

facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.