Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kühtai témájú cikkeink

2019.11.22.
Első hétvége: sorra nyitnak az osztrák síterepek!
Az elmúlt időszak nagy havazásai után néhány síterep néhány pályával már ezen a hétvégén egy kis ízelítőt nyújt az idei szezonból.
2017.10.13.
Tiroli népszavazás a 2026-os olimpia rendezéséről
Innsbruck lehetne az első város, ahol három téli olimpiát is rendeztek. A város úgy döntött, hogy megpályázza a 2026-os játékok rendezését, de előtte népszavazást tartanak a rendezésről október 15-én. Túl sok pénzt nem akarnak költeni a rendezésre.
2016.01.09.
Kühtai: új négyüléses síliftet adtak át
A tiroli síterep tavaly új négyülésessel bővült, ami egy korábbi húzóliftet küldött nyugdíjba. A felvonót december közepén, azaz a szezonkezdetkor adták át. Az új lift egy korábbi csákányos lift helyett épült.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2014.12.23.
Kühtai rendezi meg a versenyeket Semmering helyett
Nehéz és érdekes döntést hozott az osztrák és a nemzetközi sí szövetség, amikor a semmeringi hóhiány miatt választania kellett, hogy hol rendezzék meg a világkupa futamot. A választás végül is kisebb-nagyobb meglepetésre a tiroli Kühtai síterepére esett, ahol már meg is kezdték az előkészületeket.
2013.12.23.
ADAC: a legjobb síterepek ár-érték arányban
A németek autósklubja, az ADAC, idén is megjelentette kiadványait a síelők számára. Összegyűjtötték az európai országok ár-érték arányban legjobb síterepeit és közzétették olvasóiknak. A lista olvasásánál ne felejtsük el, hogy ez a felmérés egy német anyanyelvű tagság számára készült.
2012.03.22.
Innsbruck: síelés a világbajnokok és olimpiák földjén
Az Inn folyó két partján, havas-csipkés kétezresek árnyékában nyúlik el Innsbruck. Vonattal érkeztünk Budapestről a téli sportok központjába, ahol a vállra dobott síléc és a síruha legalább annyira szokványos látvány az utcákon, mint más nagyvárosban az öltöny és az aktatáska. Ez itt az Alpok fővárosa.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »