Menü ≡

Alp 2500 - La Molina + Masella témájú cikkeink

2020.01.23.
Hatalmas havazás a Pireneusokban: 150 cm két nap alatt
Továbbra is tombol a Gloria ciklon az Ibériai-félszigeten, főleg a Pireneusokban hullott rengeteg hó. Nagyon örülnek a francia, spanyol és andorrai síterepek.
2018.11.01.
Spanyolország: havazás után nyitnak a síterepek
Az utóbbi napok extrém időjárást hoztak egész Európában, hatalmas esőzések, óriási havazások, orkánerejű viharok, áradások és szokatlanul meleg idő formájában. Spanyolországban az átlagnál hidegebb időt és havat.
2011.09.16.
Legek sorozat: Ahol a legtöbb hóágyú üzemel
Új cikksorozatot indítunk, melyben a világ legnagyobb, leghosszabb, legmagasabb stb sípályáit mutatjuk be. Első cikkünk a hóúgyúzás "legjeiről" szól. A hóágyúk már elengedhetetlen részei egy modern síterepnek. Nézzük, mely terepek a világ "műhavas" Mekkái.
2011.02.02.
Spanyolországi Snowboard VB beszámoló
A Ridehouse Team tagja Szigeti Viktor "Szigi" a Magyar Snowboard Szövetséggel utazott a Spanyolországi Világbajnokságra az elmúlt héten, hogy megvillantsa ügyességét.
2010.05.05.
Havazott Spanyolországban is!
Egy mediterrán ciklonnak köszönhetően ismét visszatért a tél Franciaország déli részeire, de fehérbe öltözött a hegyvidék a szomszédos Andorrában és Spanyolországban egyaránt. Az előrejelzések az elkövetkezendő egy-két napban újabb hóeséseket jósolnak a Pireneusokban.
2009.11.10.
Méteres friss hó a Pireneusokban
Hatalmas havazásokkal köszöntött be a tél a Pireneusokba, helyenként már méteren felüli a frissen esett hó vastagsága. A helyiek bizakodóak és remélik, hogy a idén is a tavalyihoz hasonló hóban gazdag szezon következik.
2008.11.07.
Szezonkezdet: Tonale, Verbier, Pireneusok
Bár az itthoni húsz fok körüli langyos novemberben nehéz elképzelni, de újabb síterepek nyitnak ki a hétvégén az Alpokban. Az ismert olasz és svájci síterepek már 1-2 üzemelő pályával és lifttel várják azokat a síelőket, akik nem akarnak kimaradni a novemberi síelés örömeiből.
2008.10.30.
Hétvégi szezonkezdet a skót és német pályákon
Ahogy tavaly, úgy az idén is szolgál kellemes meglepetéssel az október vége Európa síterepein. Az előző évben az alacsonyabban fekvő osztrák sípályák, idén talán még nagyobb meglepetésre a skót, a német és esetlegesen a spanyol pályák nyithatják meg a szezont a vártnál jóval korábban.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »