Alp 2500 - La Molina + Masella témájú cikkeink

Hatalmas havazás a Pireneusokban: 150 cm két nap alatt

2020.01.23. Bata Attila
Továbbra is tombol a Gloria ciklon az Ibériai-félszigeten, főleg a Pireneusokban hullott rengeteg hó. Nagyon örülnek a francia, spanyol és andorrai síterepek.

Spanyolország: havazás után nyitnak a síterepek

2018.11.01. Stánicz Balázs
Az utóbbi napok extrém időjárást hoztak egész Európában, hatalmas esőzések, óriási havazások, orkánerejű viharok, áradások és szokatlanul meleg idő formájában. Spanyolországban az átlagnál hidegebb időt és havat.

Legek sorozat: Ahol a legtöbb hóágyú üzemel

2008.11.08. 2011.09.16. Stánicz Balázs | frissítve: 2011.09.16.
Új cikksorozatot indítunk, melyben a világ legnagyobb, leghosszabb, legmagasabb stb sípályáit mutatjuk be. Első cikkünk a hóúgyúzás "legjeiről" szól. A hóágyúk már elengedhetetlen részei egy modern síterepnek. Nézzük, mely terepek a világ "műhavas" Mekkái.

Spanyolországi Snowboard VB beszámoló

2011.02.02. Zarándy András
A Ridehouse Team tagja Szigeti Viktor "Szigi" a Magyar Snowboard Szövetséggel utazott a Spanyolországi Világbajnokságra az elmúlt héten, hogy megvillantsa ügyességét.

Havazott Spanyolországban is!

2010.05.05. Stánicz Balázs
Egy mediterrán ciklonnak köszönhetően ismét visszatért a tél Franciaország déli részeire, de fehérbe öltözött a hegyvidék a szomszédos Andorrában és Spanyolországban egyaránt. Az előrejelzések az elkövetkezendő egy-két napban újabb hóeséseket jósolnak a Pireneusokban.

Méteres friss hó a Pireneusokban

2009.11.10. Stánicz Balázs
Hatalmas havazásokkal köszöntött be a tél a Pireneusokba, helyenként már méteren felüli a frissen esett hó vastagsága. A helyiek bizakodóak és remélik, hogy a idén is a tavalyihoz hasonló hóban gazdag szezon következik.

Szezonkezdet: Tonale, Verbier, Pireneusok

2008.11.07. Bata Attila
Bár az itthoni húsz fok körüli langyos novemberben nehéz elképzelni, de újabb síterepek nyitnak ki a hétvégén az Alpokban. Az ismert olasz és svájci síterepek már 1-2 üzemelő pályával és lifttel várják azokat a síelőket, akik nem akarnak kimaradni a novemberi síelés örömeiből.

Hétvégi szezonkezdet a skót és német pályákon

2008.10.30. Bata Attila
Ahogy tavaly, úgy az idén is szolgál kellemes meglepetéssel az október vége Európa síterepein. Az előző évben az alacsonyabban fekvő osztrák sípályák, idén talán még nagyobb meglepetésre a skót, a német és esetlegesen a spanyol pályák nyithatják meg a szezont a vártnál jóval korábban.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.