Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Les Orres témájú cikkeink

2022.01.01.
Új helyszíneken lesznek idén party és élmény sítáborok
Tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy csak a sport érdekel az egészből! Vagy tudod mit? Inkább tedd fel a kezed, ha jól akarod magad érezni! Ezekben a táborokban a csúszás után ráadásként vár a bulizás. Soroljuk, hogy miből választhatsz idén.
2021.10.13.
Látványos síelés: köveken és kavicsokon is csúszik a léc
A francia Kael Feraud érdekes módon csillapítja nyáron a csúszás iránti vágyát. Ha nincs hó, akkor a hegyoldalban összegyűlt kisebb-nagyobb kövek is megteszik. Ha egyszer lendületet tud nyerni, utána már a köveken is csúszik a léc. Igen, esni nagyon nem lehet kellemes.
2020.02.10.
Így hozd ki a legtöbbet a Snowattackből!
A sielok.hu képviseletében egy csapattársammal látogattunk el erre a fesztiválra, annak reményében hogy a király bulik mellett jó pályákat és havat is találunk. Megleltük számításunkat, sőt!
2019.12.07.
A Rádió 1 bemutatja: Mastercard Snowattack Fesztivál
A 2020. január 25. és február 1. között megrendezésre kerülő Mastercard Snowattack Sí, Snowboard - és Zenei Fesztivál idén is várja a téli sportok és fesztiválok kedvelőit Franciaországban, Les Orres városában! A 13. alkalommal megtartott rendezvény 2020-ban a valaha volt legnagyobb létszámmal és vadonatúj programokkal vág neki a síszezonnak.
2019.09.16.
Snowpass Card - itt a világ legnagyobb szezonbérlete!
A 2019/20-as síszezon újdonsága, a Snowpass Card, mely a világ legnagyobb síbérleteként hirdeti magát. Valóban különleges ajánlat, ilyen még nem volt a piacon. A bérlet egyedülálló módon 11 európai ország több mint 100 síterepére érvényes a teljes szezonra. Normál ára 895 euró, elővételi ára viszont csupán 395 euró.
2019.02.08.
Mit ne csinálj a Snowattacken?
Idén másodszor vettünk részt a Snowattack Fesztiválon a franciaországi Les Orres-ban. Rutinos résztvevőként úgy gondoltuk, hogy összeszedünk pár tippet és praktikát, melyek segítségével ti is profi téli fesztiválozók lehettek.
2018.10.21.
1000 eurós büntetés illegális síoktatásért
Szeptemberben hozott ítéletet a francia bíróság még a tavalyi szezonban történt eset ügyében. A francia rendőrök három lengyel állampolgárt tartóztattak le, akik a szükséges képesítések és engedélyek nélkül adtak órákat és megfelelő felszerelés nélkül vitték pályán kívüli síelésre vendégeiket.
2018.02.09.
Snowattack 2018 - Fenn voltunk egy hétig
A nyári fesztiválokat mindenki ismeri, miért ne lehetne mindezt télen is, síeléssel egybekötve megélni? Erre ad lehetőséget a Franciaországban évente megrendezett Snowattack sí,- snowboard,- és zenei fesztivál, amit az első naptól az utolsóig becsülettel végigsíeltünk és végigbuliztunk.
2015.02.15.
Déli-Alpok: méteres havazást hozott a hétvége
Úgy látszik, hogy még bőven van utánpótlása a hónak. Ezen a hétvégén az Alpok nyugati és déli részén közel egy méter havat kaptak a magasabban fekvő részek. Sajnos a nagy havazás ezúttal is inkább az Alpok déli oldalát terítette be, de ez is egy újabb jelzés, hogy még távolról sincs vége a télnek!
2009.03.12.
Csúcsokat hozott a szezon Dél-Franciaországban
Nagyszerű eredményeket hozott az idei szezon a dél-francia pályákon. A december elejei nagy havazásnak folyamatosan akadt utánpótlása, és ha a hóviszonyok kitűnőek, akkor vendégekben sincs hiány. Még mindig méteres a hó a legtöbb pályán, a szezon április végéig valószínűleg kitart.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »