Menü ≡

Loferer Alm témájú cikkeink

2019.11.26.
Idén 150 milliót költenek a salzburgi síterepek fejlesztésére
Folytatódik az egyik legmodernebb sírégió, Salzburg tartomány síterepeinek korszerűsítése. Az idei szezonban ismét jelentős összeget, 150 millió eurót (kb. 50 milliárd forintot) költenek a síterepekre.
2019.09.02.
Salzburg régióban idén is látványosan fejlesztenek
A salzburgi régió még osztrák viszonyok között is sokat költ a síterepek fejlesztésére. Az előző évekhez hasonlóan az idei szezonban sem maradunk érdekes újdonságok nélkül.
2019.01.16.
Havazás után: 451 cm hullott egy tiroli településen
Úgy néz ki, hogy véget ért a nagy havazás Ausztria északi oldalán. A helyi meteorológiai intézet (ZAMG) tájékoztatója szerint még nem áll rendelkezésükre minden adat a január 1. és január 15. közötti időszakról, de az biztos, hogy számos új rekord született.
2018.01.01.
Halálos síbalesetek Ausztriában, magyar áldozattal
Két ünnep között a szokás szerint jelentősen megnő a balesetek száma a síterepeken. A pályák telítettek, sokan pályán kívül próbálkoznak, de ott is veszélyek leselkednek a síelőkre. Rengeteg baleset történt az utóbbi napokban, ezekből válogattunk. Vigyázzunk magunkra és egymásra!
2016.11.16.
Saalbach, Zell am See, Lofer: hétvégén szezonstart
A tervezettnél két héttel korábban nyit Saalbach, Zell am See és Lofer. Zell am See-ben már péntektől kezdetét veszi a szezon, Saalbachban és Loferben szombaton vágnak neki a síszezonnak.
2016.01.03.
A 10 legjobb síterep "élvezeti síelőknek"
Széles sípályák, napsütötte lejtők, kulináris élvezetek, sok pihenés és wellness ajánlatok - valahogy így képzeli el egy "élvezeti síelő" a tökéletes síutat. Ma már szerencsére nem feltétlen kell választani egy aktív, sportos üdülés és egy pihentető élményút között, a kettő simán megfér egymás mellett.
2013.10.07.
Európa TOP10 családbarát síterepe
Kedvezményes gyerek síbérlet árak, különleges gyermekfelügyelő szolgáltatások, kalandparkok, gyerekbarát liftek, síovik, síiskolák és játszóterek a pályán: így kezdődik egy családbarát síterep jellemzése. A Skiresort.de portál elkészítette saját listáját a világ 10 legjobbjáról!
2012.11.19.
Lofer: világújdonság lesz az új nyolcüléses
Az idei szezontól egy nyolcüléses felvonóval büszkélkedhet a Salzburg tartomány északi részén fekvő síterep. A Schwarzeckre keresztelt felvonó új területeket csatol Loferhez, ezzel még több pálya áll a rendelkezésünkre.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »