Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Myto pod Dumbierom témájú cikkeink

2019.01.22.
Chopok, Mýto, Tále és Košútka: síbuszok Salgótarjánból
Nagyszerű lehetőséghez jutnak a Nógrád megyében lakó síelőink, vagy azok, akik hajlandóak Salgótarjánig eljutni és onnan hétvégenként külön síbusszal juthatnak el négy ismert (Chopok, Mýto, Tále és Košútka) szlovák síterepre.
2017.12.22.
Szlovákia: 50 síterep nyílik meg az ünnepekre
Tegnap körülbelül 15 síterepen lehetett síelni északi szomszédunknál, ez a szám az ünnepekre akár 50 darabra is emelkedhet. Fontos, hogy különösen hétközi indulás előtt tájékozódjunk, hiszen a kisebb terepek még nem nyitnak ki naponta, hanem csak hétvégenként.
2015.01.06.
Havazás után: javultak a körülmények Szlovákiában
Kétnapos havazás frissítette fel a szlovák pályákat a napokban. A legtöbb helyen az év eleje óta szinte megduplázódott a hóréteg vastagsága. Annak ellenére, hogy az utóbbi napokban javultak a hóviszonyok és a héten újabb pályák nyílnak meg, az időjárás még mindig lemaradásban van a szezonhoz képest.
2006.12.16.
Sok magyar kereste fel a kisebb szlovák terepeket
Már korábban beszámoltunk róla, hogy a zsolnai régióban található Valčianska dolina (Valcsai-völgy) síterepén februárban átadták a Doppelmayr új négyüléses felvonóját. Úgy tűnik a 240 millió koronás beruházás megnövelte a síterep vonzerejét.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 32 vendég és 3 regisztrált felhasználó látogatja.