Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Niederalpl - Mürzsteg témájú cikkeink

2019.01.22.
Rengeteg havon lehet síelni a hókáosz után
Az elmúlt hetekben még a hatalmas havazás hátrányait nyögték az osztrák, és azon belül a közelebbi alsó-ausztriai síterepek. A nagy havazásnak vége, a lavinaveszélyt csökkentették, a Nap kisütött és ismét jár szinte az összes lift.
2019.01.09.
Ötscher-Lackenhof síterepe lavinaveszély miatt zárva
Az Ybbstali-Alpokban legmagasabb szintre emelték a lavinaveszély fokát. Hochkar síterepét már napok óta nem lehet használni, a szomszédos Ötschert pedig mától zárták le.
2016.12.01.
Niederalp: 15 év alatti gyerekek ingyen síelhetnek
A következő szezontól egy osztrák határhoz közeli síterepen lesz olcsóbb a családi síelés. A stájerországi Niederalp ingyenessé tette a 15 éven alattiak síelését, azzal a feltétellel, hogy legalább egy teljes árú jegyet váltott felnőtt (családtag) legyen a gyermekekkel.
2014.01.03.
III. Lavinattack - magyar túrasízők találkozója
Találkozz az érintetlen hómezők szerelmeseivel! A hétvége során bővítheted a lavinákkal és mentőeszközökkel kapcsolatos ismereteidet, megismerkedhetsz a túrasízéssel és hótalpazássel, megoszthatod tapasztalataidat, versenyezhetsz, és bulizhatsz a hozzád hasonló "őrültekkel".
2011.12.13.
Két új sípályával bővül Niederalpl síterepe
Az idei téli szezontól két új sípályával bővül Felső-Stájerország "mini-hochkarja", a hóbiztosságáról messze földön híres Niederalpl. Hosszú évek után ez az első jelentős fejlesztés a síterepen. A síterepen idén magyar-osztrák sí- és snowboard iskola nyílt, magyar nyelvű oktatókkal.
2011.12.09.
Még várni kell az igazi szezonra az osztrák határ mellett
Az osztrák határhoz közeli, jól bevált magyar terepek közül egyelőre csak Hochkar, Ötscher-Lackenhof és Stuhleck üzemel a hétvégén, de Niederalpl is kapott annyi havat az utóbbi napokban, hogy lenne esély a nyitásra. A többi síterep valószínűleg megvárja a nyitással a december 16-i hétvégét.
2009.12.10.
Hétvégi nyitás: Hochkar, Stuhleck és Niederalpl!
A múlt hétvégén még messzebb kellett autózni Ausztriában egy kis síelésért, ezen a héten már a közelebbi síterepek is kinyitnak, igaz, csak néhány pályával. Abban reménykedhetünk, hogy a jövő hét elejére megérkező nagyon hideg levegő a pályák állapotában is pozitív változást hozhat.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »