Ötscher-Lackenhof síterepe lavinaveszély miatt zárva

2019.01.09. Bata Attila

Az Ybbstali-Alpokban legmagasabb szintre emelték a lavinaveszély fokát. Hochkar síterepét már napok óta nem lehet használni, a szomszédos Ötschert pedig mától zárták le.
A Hochkar Alpenstraße múlt szombat óta zárva, hétfőn az egész síterepet kiürítették. Tegnap kb. háromkilométeres szakaszt megtisztítottak a hótól, de mára a havazás ismét betemette az útszakaszt.

Alsó-Ausztriai lavinahelyzet
A lavinaveszélyt a szomszédos Ötscher síterepére is kiterjesztették, amely tegnap még üzemelt. A tájékoztatás szerint ma és holnap biztosan zárva tartanak. Nemcsak a lesikló pályákat, hanem a sífutó és gyerek pályákat is lezárták.

Szintén nem lehet síelni a közeli Niederalpl síterepén sem.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. (ingyenes síbusz!) Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof-Galerie Staudach
Vendégszerető osztrák házaspár által vezetett egyszerű kis fogadó Hollenstein/Ybbs településen, 3 km-re Königsberg, 35 percre Hochkar és 40 percre Lackenhof síterepeitől. 2, 3 és 4 ágyas szobák félpanziós ellátással, kis kerti "hüttével". Ingyenes Wifi internet!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Fahrnberger csillagcsillagcsillagcsillag
Otthonosan berendezett szobák és lakosztályok Hochkartól kb. 9 km-re, az Alpenstrasse közvetlen közelében. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió. Szolgáltatásai: finn szauna, aroma-gőzfürdő, infraszauna, masszázs, pihenőterem, étterem, játszótér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.