Menü ≡

Tále témájú cikkeink

2020.01.10.
Tále síközpont - mozgásban a család
A gyermekek imádják a lejtőinket és mi is imádjuk a gyerekeket! Boldogak vagyunk, amikor a családok a téli sportolás helyszínéül minket választanak és mi tökéletes feltételeket biztosíthatunk nekik.
2019.12.22.
Szlovákia: az időjárás miatt lassan indul a síszezon
Aki követi a környező országok időjárását, azt nem éri meglepetésként, hogy még nem igazán télies körülmények uralkodnak a síterepeken. Szlovákiában is lassan indul be az idei szezon.
2019.12.02.
Donovaly, Tátra és társai: beindultak a hóágyúk Szlovákiában
Késésben vannak a szlovák síterepek az előző szezonokhoz képest. A nyitásra még várni kell, de végre már tartósan is tudták használni a hóágyúkat.
2019.01.22.
Chopok, Mýto, Tále és Košútka: síbuszok Salgótarjánból
Nagyszerű lehetőséghez jutnak a Nógrád megyében lakó síelőink, vagy azok, akik hajlandóak Salgótarjánig eljutni és onnan hétvégenként külön síbusszal juthatnak el négy ismert (Chopok, Mýto, Tále és Košútka) szlovák síterepre.
2018.12.15.
Szlovákia: több síterep nyílik meg a hétvégére
Bár az idén kissé lassabban indul be a szezon, mint tavaly, de a hétvégén már közel 15 síterepen lehet síelni északi szomszédunknál.
2017.12.22.
Szlovákia: 50 síterep nyílik meg az ünnepekre
Tegnap körülbelül 15 síterepen lehetett síelni északi szomszédunknál, ez a szám az ünnepekre akár 50 darabra is emelkedhet. Fontos, hogy különösen hétközi indulás előtt tájékozódjunk, hiszen a kisebb terepek még nem nyitnak ki naponta, hanem csak hétvégenként.
2016.11.29.
Szlovákia: havazással és hóágyúzással indult a hét
Ahogy nálunk is téliesebbre fordult az időjárás, északi szomszédunknál is hidegebbre fordult az idő november utolsó napjaira. Ma reggelre a Magas-Tátra felsőbb régióiban 20-40 cm hó hullott. A hideget több síterep is kihasználta és beindította a hóágyúkat.
2012.01.31.
4 nap, 4 síközpont az Alacsony-Tátra környékén
Amennyire szűkmarkú volt Holle Anyó az égi áldással decemberben, annyira bőkezű volt januárban. Ez így volt Szlovákiában is, ahol egy fantasztikus hosszú hétvégét tölthettünk el porhóban gazdag pályákon csúszkálva!
2010.02.19.
Síszünet és rengeteg program a szlovák pályákon
A kelet-szlovákiai iskolákban síszünet van, ez meglátszik a környék, illetve a Tátra környéki síterepek emelkedő forgalmán is. A hétvégén szinte az összes jelentős szlovák síterepen valamilyen programot rendeznek, beindul az élet, érdekes rendezvényekkel várják a látogatókat,
2010.01.02.
Magyar ételek napja volt a szlovák Tále síterepén
Tále a magyar síelők egyik kedvelt szlovák célpontja. Pályái miatt, főleg a kezdők, a gyermekek, és a családok részére kínál remek síelési lehetőségeket. A síterep minden évben rendez egy napot, amikor a vendégek a magyar konyha ételeivel ismerkedhetnek meg a sípálya aljában.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »