Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Weinebene témájú cikkeink

2021.12.07.
Újabb fél méter hó esett Ausztriában
Az osztrák havazásokat szinte már nehéz követni; november 25-óta csaknem kétnaponta havazik. A hóesések jellemzően Karintiára, Salzburg tartomány déli részeire (Magas-Tauern, Alacsony Tauern, Lungau) korlátozódnak, de időközben jelentős jó hullott északon is.
2021.12.04.
Ausztria: itt az újabb havazás fél méter hóval
A szerdai szünnap után Holle Anyó ismét visszatért az osztrák hegyekbe, különösen Karintia egyes részein és a Magas-Tauernban (Salzburg) esett nagyobb hó péntek reggelig, a szerencsésebb helyeken fél méter feletti. A következő havazás ma kezdődik.
2017.12.01.
Nyitás! Nassfeld, Gerlitzen és más karintiai síterepek
Karintiában is nagyszerű hóviszonyok várják a síelőket a hétvégi nyitások alkalmával. Eddig két síterepen (Turracher Höhe és Mölltal-gleccser) lehetett síelni a tartományban, de ezen a hétvégén újabb nyolc síterep liftjei kezdik meg az idei szezont, köztük Nassfeld, Gerlitzen vagy Katschberg.
2010.02.12.
Újabb havazás 30-50 cm havat hozott Ausztriában
Szerdától csütörtökig újabb havazás borította be a hozzánk közelebbi osztrák tartományokat. A délről érkező nedves levegőnek köszönhetően a legtöbb havat most is Karintia kapta, ahol a településeken átlagosan 30 cm, néhány magasabban fekvő részen pedig 50 cm friss hó hullott.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »